De ce nu putem livra gresie si faianta pana in interiorul proprietatii

1 septembrie 2022
Livrare gresie si faianta

O intrebare cu care ne confruntam tot mai des: de ce nu livram in interiorul proprietatii?

Există câteva considerente legate de livrarea plăcilor de gresie în cadrul proprietății dumneavoastră. Primul și cel mai important este că aceste plăci sunt deosebit de grele și delicate. În mod evident, nu putem manipula un palet de gresie de 1200 kg la fel cum am face-o cu un pachet de 5 kg.

Pentru articolele mici și ușoare, precum robinete, le trimitem prin servicii de curierat rapid, acestea fiind livrate direct la ușa dumneavoastră.

Considerăm că sarcina de a muta plăcile în interiorul proprietății ar trebui să fie atribuită echipei de pe șantier, care are la dispoziție mijloacele logistice necesare pentru a efectua acest serviciu în mod sigur și eficient.

Problemele asociate cu greutatea și volumul plăcilor sau a sanitarelor fac dificilă manipularea acestora în cadrul unei proprietăți de către șoferii care efectuează livrarea. Pentru livrările efectuate în afara orașului Cluj-Napoca, solicităm folosirea unui lift în toate cazurile, astfel încât șoferul să poată lăsa marfa, inclusiv paletul, cât mai aproape de proprietatea dumneavoastră, facilitând astfel o manipulare ulterioară mai ușoară.

Suntem conștienți de inconvenientul pe care îl reprezintă pentru dumneavoastră transportul mărfii la etaj sau în interiorul casei. Am discutat acest aspect cu colaboratorii noștri și mereu am primit același răspuns: "Am încercat să oferim acest serviciu, dar costurile asociate sunt foarte mari, și, prin urmare, doar un număr mic de clienți l-au solicitat, așa că am fost nevoiți să îl eliminăm din lista noastră de servicii."

Vorbind cu sinceritate și realism, costul pentru transportul a 20 de cutii de gresie (600 kg) la etajul 1 al unui imobil a fost de aproximativ 700 de lei.

Ne străduim continuu să menținem costul livrării la 88.99 lei pe tot teritoriul țării, în ciuda creșterilor de prețuri la combustibil și ambalaje. Dorim să subliniem faptul că acest cost acoperă doar 10-25% din costul real al unei livrări. Restul este suportat de noi pentru a vă oferi un preț optim al acestui serviciu. Nu am inclus niciodată costul ambalajelor în prețul de livrare, deși achiziționăm acestea la un preț semnificativ împreună cu marfa.

Sperăm că acest articol a ajutat la clarificarea motivelor pentru care nu putem livra gresie în interiorul proprietății dumneavoastră.

 

Previous article:
Next article:
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published