De ce nu putem livra gresie si faianta pana in interiorul proprietatii

Livrare gresie si faianta
Loading... 67 view(s)

De ce nu putem livra gresie si faianta pana in interiorul proprietatii

O intrebare cu care ne confruntam tot mai des: de ce nu livram in interiorul proprietatii?

Exista cateva aspecte asociate cu livrarea placilor in interiorul proprietatii dvs. In primul rand, placile sunt foarte grele si fragile. Nu putem livra de exemplu un palet de gresie care cantareste 1200 kg precum o facem cu un colet de 5 kg.

Coletele mici cum ar fi robinetii sau alte articole care sunt usoare, le trimitem cu curierat rapid care va livreaza coletul pana in fata usii.

Din punctul nostru de vedere, ar trebui sa fie o sarcina destinata santierului care dispune logistic, la fata locului de mai multe parghii de a realiza acest serviciu intr-un mod optim si sigur.

Aspectele legate de greutate si volum fac dificila manipularea lor in interiorul unei proprietati de catre soferii care livreaza marfa. Livrarile din afara municipiului Cluj-Napoca cerem sa se faca tot timpul cu lift, astfel livratorul va putea lasa marfa cu tot cu palet cat mai aproape de proprietatea dmv. ca sa puteti realiza o manipulare secundara cat mai usoara.

Suntem constienti ca este incomod pentru dmv sa urcati marfa la etaj sau in interiorul casei si noi la randul nostru am ridicat acest subiect colaboratorilor nostri si tot timpul am primit acelasi raspuns: "Am incercat implementarea iar costurile acestui serviciu sunt foarte mari si prin urmare putini clienti au accesat acest serviciu, prin urmare a trebuit sa il scoatem din grila noastra de servicii"

Vorbind realistic si sincer, costul urcarii la etajul 1 a unui imobil a 20 de cutii de gresie (600 kg) a fost de aproximativ 700 de lei.

Am facut eforturi si le facem in continuare de a mentine costul livrarii la 68.99 lei pe tot teritoriul tarii, desi cu totii cunoastem cresterile preturilor la combustibil si ambalaje. Dorim sa mentionam ca acest cost acopera 10-25 % din costul real al unei livrari. Restul ne-am asumat sa il suportam noi ca sa putem sa va oferim un pret optim al acestui serviciu. Ambalajele nu le-am taxat niciodata desi noi le achizitionam odata cu marfa la un cost foarte ridicat. 

Speram ca acest articol a ajutat la explicarea de ce nu putem livra gresie in interiorul proprietatii dumneavoastra. 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
200
799 ms
121 in 81 ms
View