Politica Procesare Date

Politica de procesare a datelor itiles.ro politica de procesare a datelor protejeaza toate datele care le pui la dispozitie itiles.ro cand folosesti acest website. itiles.ro iti garanteaza ca datele tale private sunt protejate. In cazul in cazul in care iti cerem sa ne furnizezi anumite informatii prin care te identifici cand folosesti acest website, atunci iti garantam ca va fi in conformitate cu aceste conditii. itiles.ro poate modifica aceste prevederi facand un update al acestei pagini. Din cand in cand este bine sa mai vizitezi aceasta pagina pentru a te asigura ca esti de acord cu aceste date.

Ce fel de date colectam

Putem colecta urmatoarele date:

  • nume
  • informatii contact inclusiv adresa de email
  • informatii demografice, inclusiv cod postal, preferinte, interese
  • alte informatii releveante prin sondaje sau oferte

  • Procesarea interna de informatii.
  • S-ar putea sa folosim o parte din informatii pentru a ne imbunatati produsele sau servicile.
  • S-ar putea sa trimitem periodic emailuri cu oferte promotionale sau produse noi de care noi credem ca ati putea fi interesati.

Securitatea datelor

Ne anagajam sa te asiguram ca informatile tale sunt securizate, pentru a preveni accese neautorizate.

In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.