Politica Procesare Date

Politica de Confidențialitate iTiles by DS

Ultima actualizare: 01.04.2024

La iTiles by DS, ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Această Politică de Confidențialitate explică tipurile de informații personale pe care le colectăm de la dumneavoastră când utilizați aplicația noastră, scopurile pentru care folosim aceste informații și modul în care le păstrăm în siguranță.

Informații pe care le colectăm

Colectăm următoarele categorii de informații personale de la utilizatorii noștri:

  • Informații de contact, cum ar fi numele și adresa de email.
  • Date despre utilizarea aplicației, inclusiv interacțiunile cu funcționalitățile aplicației.
  • Informații demografice și preferințe, atunci când acestea sunt furnizate voluntar.

Cum folosim informațiile dumneavoastră

Utilizăm informațiile colectate pentru următoarele scopuri principale:

  • Pentru a vă oferi serviciile solicitate prin aplicația noastră.
  • Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. în cadrul aplicației.
  • Pentru comunicări de marketing și promovare, cu acordul dvs. prealabil.
  • Pentru analiză și cercetare în scopul îmbunătățirii aplicației noastre.

Partajarea datelor cu terți

Nu vindem, nu închiriem și nu tranzacționăm datele personale ale utilizatorilor cu terțe părți în scopuri comerciale. Putem împărtăși informații cu:

  • Furnizori de servicii terți care ne ajută în operarea aplicației și în oferirea serviciilor (de ex., furnizori de hosting, servicii de analiză).
  • Autoritățile legale, dacă este necesar și în conformitate cu legea.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele personale pe care ni le încredințați, utilizând măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderea, distrugerea sau alterarea acestora.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă modificările sunt semnificative, vă vom notifica printr-un anunț mai proeminent.

Ștergerea Datelor Personale

În conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Dacă doriți să exercitați acest drept și să ștergeți datele personale colectate prin intermediul aplicației noastre, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. Vom procesa cererea dumneavoastră și vă vom informa despre pașii urmați pentru a asigura ștergerea completă și sigură a datelor dumneavoastră personale din sistemele noastre.

Contactați-ne

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate sau practicile noastre de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la:

[email protected]

+40799958360

DS Ceramica SRL

RO17895083

J12/3087/2005

Borhanciului 64 Birou 1, Parter

Cluj Napoca

Romania

200
731 ms
72 in 45 ms
View