Blog ITILES

mesterii itiles

ITILES lansează o platformă exclusivă pentru meșterii profesioniști – Alătură-te si tu!

24 aprilie 2024
452 vizualizari
Alătură-te platformei ITILES! Îți poți expune abilitățile în montarea plăcilor ceramice, a pietrei naturale și multe altele. Construiește-ți profilul, împărtășește-ți lucrările și conectează-te cu clienții. Înscrie-te acum pentru a-ți mări vizibilitatea!
Oportunitate de Franciză Showroom ITILES

Descoperă Oportunitatea de Franciză ITILES: Aventura ta în Lumea Plăcilor Ceramice

13 februarie 2024
5 vizualizari
Explorați oportunitatea de a deveni francizat ITILES și deschideți ușa spre succes în industria plăcilor ceramice. Alăturați-vă rețelei noastre și beneficiați de suportul și experiența noastră pentru a vă construi o afacere de succes.
Amenajare exterioară modernă cu Bonus Outdoor - ITILES

Transformă-ți Terasa: Descoperă Programul Bonus Outdoor pentru Amenajări Exterioare de Vis

9 februarie 2024
5 vizualizari
Descoperă Bonus Outdoor de la ITILES - programul tău pentru transformarea exterioarelor. Cu voucherul de până la 500 lei sau 10% discount, grădina sau terasa ta poate deveni o oază de relaxare și stil.
black friday la itiles.ro

Black Friday 2023 la Itiles.ro: Cele Mai Mari Reduceri la Gresie si faianta, Sanitare și Mobilier de baie!

16 octombrie 2023
16 vizualizari
Ești gata pentru o transformare completă? Cu Black Friday-ul de la Itiles.ro, amenajarea interioară va deveni un vis devenit realitate. Calitate italiană, asistență de top și oferte senzaționale te așteaptă!
gresie si faianta

Mituri despre Montarea Gresiei si Faiantei – Afla Adevarul!

18 august 2023
11 vizualizari

Diverse mituri circula in jurul procesului de montare a gresiei si faiantei. Fie ca vorbim despre tipul de adeziv sau durata de uscare, multe din aceste informatii sunt neadevarate. Afla in continuare care sunt cele mai comune mituri si ce e de fapt realitate!

Importanta rostului de dilatare

Rosturile de Dilatare: Esentiale la Montarea Gresiei si Faiantei

18 august 2023
69 vizualizari
Atunci cand vine vorba de montarea gresiei si faiantei, rosturile de dilatare joaca un rol esential. Acestea nu sunt doar pentru estetica, ci asigura durabilitatea si prevenirea defectelor cauzate de variatiile de temperatura sau tensiuni. Descopera de ce este vital sa nu omitem acest detaliu in procesul de montaj si cum ne poate ajuta sa obtinem rezultate profesionale cu ajutorul itiles.ro.
Sisteme_hydroizolatie_Schluter_Kerakoll_ITiles

Hidroizolarea Eficace cu Sistemele de la Schluter Systems și Kerakoll oferite de ITiles.ro

25 iulie 2023
13 vizualizari

Descoperiți cele mai eficiente și inovative soluții de hidroizolare oferite de ITiles.ro. Ca furnizor de produse premium, ITiles.ro se mândrește cu colaborarea cu Schluter Systems și Kerakoll, două dintre cele mai apreciate nume din industria materialelor de construcție. Oferim o varietate de sisteme de hidroizolare, inclusiv cele realizate cu membrane de hidroizolare, precum Schluter DITRA 25 și KERDI 200, care sunt lipite cu adeziv de gresie pentru o eficacitate maximă. În plus, oferim sistemul inovator de hidroizolare Kerakoll AquaStop, conceput pentru a oferi o protecție optimă împotriva apei în diverse aplicații, inclusiv în băi, terase și balcoane. Vă invităm să explorați gama noastră extinsă de produse pentru a găsi soluția de hidroizolare perfectă pentru proiectul dumneavoastră.

Gresia de exterior de 2 cm de la ITILES - rezistenta, versatila si estetica

Gresia de exterior de 2 cm de la ITILES: Varietate, Rezistenta si Moduri de Montare

25 iulie 2023
16 vizualizari
Exploram varietatea de gresie de exterior cu grosime de 2 cm disponibila la ITILES, calitatea superioara garantata de producatorul italian si diversele metode de instalare pentru rezistenta la intemperii si trafic greu.
Gresie exterior de la ITILES, proiectata sa reziste la intemperii si cicluri de inghet-dezghet

Descoperiti o Gama Variata de Gresie Exterior la ITILES: Rezistenta, Estetica si Diverse Dimensiuni

25 iulie 2023
37 vizualizari
Explorati la ITILES o colectie impresionanta de gresie de exterior, special proiectata pentru durabilitate si rezistenta. Alegeti dintre varietatea de dimensiuni, inclusiv optiuni robuste peste care puteti trece cu masina, si beneficiati de oferte lunare.
suporti reglabili gresie flotanta

Montarea Gresiei Flotante cu Suportii King de la DPS Solving: Un Ghid Pas cu Pas

21 iulie 2023
18 vizualizari

Montarea gresiei flotante cu suporții King de la DPS Solving este o soluție practică și eficientă pentru amenajarea spațiilor exterioare. Acest ghid pas cu pas explică cum să efectuați acest proces, de la pregătirea suprafeței până la finisarea finală.

200
1017 ms
176 in 111 ms
View