Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 60x120 cm
Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 60x120 cm
Pret Special 99,00 Lei / m2 Preț Normal 276,00 Lei

Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 60x120 cm

 • Gresie portelanta imitatie piatra
 • Colorata in masa
 • Suprafata mata
 • Dimensiune 60x120 cm
 • Tipologie: Gresie Portelanata Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
 • Pretabil placarilor pe orizontala cat si celor pe verticala
 • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie. Iti garantam ca nu vei face diferenta intre piatra naturala si aceasta gresie.
 • Pretabil montajului in prezenta incalzirii in pardoseala
 • Se poate monta atat pe pardoseala cat si pe perete
 • Stoc limitat
 • Fabricat 100% in Italia   
 • Producator: Italgraniti Group
 • Oferta in limita stocului disponibil

 

Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 60x120 cm este disponibil pentru a cumpăra în trepte de 1.44
Pret Special 99,00 Lei / m2 Preț Normal 276,00 Lei
În stoc
Metri patrati
Stock disponibil: 106.56 m2
Comanda telefonic la 0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine între 6 și 8 zile

Detalii

Italgraniti creeaza suprafete cu o frumusete de neegalat, care reflecta intens natura. Industria cu tehnologie de ultima generatie si studiul meticulos al detaliilor naturii evoca marmura ca inspiratie, cu o atentie sporita asupra venelor, armoniei culorilor si la puritatea albului.

Colectiile Marble Experience se bazează pe 3 principii: selectia celor mai cautate tipologii de marmura, inovatia tehnologica si materiale exclusive pentru proiectarea unor suprafete unice. Multumita tehnologiei Mega, putem realiza placi de ceramica de dimensiuni pana la 160 x 320 cm cu o grosime de 6 mm. Pentru realizarea unui design cu suprafete inconfundabile si pretioase, placile marble experience pot fi alegerea corecta. Finisajul lappato-satin este matasos la atingere, acesta este alcatuit din glazurile speciale Italgraniti care absorb lumina si o transforma intr-o stralucire rafinata. Aceasta tehnologie scoate in evidenta micile detalii a materie proiectand un produs cu o eleganta autentica si naturala.

Placile listello mix scot in evidenta cunoasterea profunda a ceramicii si au fost realizate cu scopul de a atinge perfectiunea.

Italgraniti povesteste despre pasiunea pentru ceramica prin noi forme de exprimare. Astfel se nasc placile cu vena continua, suprafete inovatoare care reflecta modele unice in miscare constanta si conexiune intre ele.

Suprafata periata atesta cultura ceramica a Italgraniti; finisajul periat este o referire la pietrele consumate de timp si prin reflexiile sale evoca farmecul pardoselilor eterogene si armonioase.

Onda este suprafata sculptata pentru modelarea zidurilor prin limbajul modern al tridimensionalitatii decorative si al de luminii.

Fiecare placa de 60x120 cm compune un intreg armonios, realizat din miscari sculpturale elegante si cu un stil atemporal. In aceste placi de gresie portelanta se combina performanta si frumusetea; sunt rezistente la pete, ignifuge, nu emit substante organice volatile si nu se deterioreaza; din acest motiv sunt recomandate pentru toate spatiile care necesita inalta performanta si siguranta.

Alte informatii

Alte informatii
Dimensiune 60x120 cm
Finisaj Mat