Ultraslim

Cadite dus Ultraslim. Ai nevoie de o inaltime redusa la cadita de dus? Nu e nici o problema. Aici le gasesti pe toate.

Inovatie, estetica si functionalitate, aceste cadita de dus reprezita o solutie revolutionara in lumea caditelor de dus pentru originalitatea lor cat si pentru folosirea de materiale rezistente. Aceasta colectie de blaturi de dus asigura o adaptabilitate in spatiul dat la un nivel de siguranta optim gratie sistemului anti-alunecare testat in laboratoarele certificate.
Trebuie sa tineti cont tot timpul de optiunile care le aveti atunci cand instalati o cadita de dus. In functie conditia pavimentului din baie putem instala cadita atat la fila gresiei cat si pe aceasta in cazul in care avem deja pardoseala placata.
Noi va recomandam tot timpul sa montati cadita de dus la fila pardoselii deoarece in cazul unei posibile inundatii in baie, toata apa poate merge in cadita, astfel veti putea elimina necesitatea montarii unui sifon de pardoseala, care stim cu totii ca pe langa faptul este inestetic si ne obliga sa cream o panta din gresie destul de dificil de realizat, de multe ori ne aduce si mirosuri neplacute
iTiles va oferta toate solutie pentru baie si nu numai.

6 Articole