gresie italgraniti orobico grey 30x60
Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 30x60 cm
212,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 305,28 Lei / cutie

Gresie Marble Experience Orobico Grey Mat 30x60 cm

 • Gresie portelanata imitatie marmura Orbico Grey
 • Suprafata Mata cu grad anti-alunecare R9 - Pentru interior
 • Dimensiune nominala: 30x60 cm
 • Grosime: 9.5 mm
 • Margini rectificate - se monteaza cu rost de dilatarea de minim 2 mm conform specificatiei producatorului
 • Tipologie: Gresie Portelanata Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
 • Se poate aplica atat pe perete cat si pe pardoseala
 • Fiind colorata in masa, este in acelasi timp si anti-acida. Pigmentul de pe suprafata placii se regaseste si in profunzimea acesteia
 • Datorita absorbtiei reduse, este recomandata montajului in spatii umede
 • Se intretine usor cu solutii traditionale de curatat
 • Va recomandam sa folositi un adeziv flexibil in momentul montajului
 • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie. 
 • Fabricat 100% in Italia de Italgraniti Group
 • Variatia designului de pe suprafata placii variaza de la 1 la 33
 • Colectie: Marble Experience
 • OFERTA ESTE VALABILA STRICT IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!
212,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 305,28 Lei / cutie
La comanda
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 1.44
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 1 si 3 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Dimensiune30x60 cm
FinisajMat
Latime30 cm
Stil MontajLa Jumate ( Brick), Rost/Rost (Grid), Herringbone, Aleator (Random)
ColectieMarble Experience
Lungime60 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
Tip ImitatieMarmura
ProducatorItalgraniti Group
Detalii

Detalii

Italgraniti creeaza suprafete cu o frumusete de neegalat, care reflecta intens natura. Industria cu tehnologie de ultima generatie si studiul meticulos al detaliilor naturii evoca marmura ca inspiratie, cu o atentie sporita asupra venelor, armoniei culorilor si la puritatea albului.

Colectiile Marble Experience se bazează pe 3 principii: selectia celor mai cautate tipologii de marmura, inovatia tehnologica si materiale exclusive pentru proiectarea unor suprafete unice. Multumita tehnologiei Mega, putem realiza placi de ceramica de dimensiuni pana la 160 x 320 cm cu o grosime de 6 mm. Pentru realizarea unui design cu suprafete inconfundabile si pretioase, placile marble experience pot fi alegerea corecta. Finisajul lappato-satin este matasos la atingere, acesta este alcatuit din glazurile speciale Italgraniti care absorb lumina si o transforma intr-o stralucire rafinata. Aceasta tehnologie scoate in evidenta micile detalii a materie proiectand un produs cu o eleganta autentica si naturala.

Placile listello mix scot in evidenta cunoasterea profunda a ceramicii si au fost realizate cu scopul de a atinge perfectiunea.

Italgraniti povesteste despre pasiunea pentru ceramica prin noi forme de exprimare. Astfel se nasc placile cu vena continua, suprafete inovatoare care reflecta modele unice in miscare constanta si conexiune intre ele.

Suprafata periata atesta cultura ceramica a Italgraniti; finisajul periat este o referire la pietrele consumate de timp si prin reflexiile sale evoca farmecul pardoselilor eterogene si armonioase.

Onda este suprafata sculptata pentru modelarea zidurilor prin limbajul modern al tridimensionalitatii decorative si al de luminii.

Fiecare placa de 30x60 cm compune un intreg armonios, realizat din miscari sculpturale elegante si cu un stil atemporal. In aceste placi de gresie portelanta se combina performanta si frumusetea; sunt rezistente la pete, ignifuge, nu emit substante organice volatile si nu se deterioreaza; din acest motiv sunt recomandate pentru toate spatiile care necesita inalta performanta si siguranta.

Recenzii

200
1200 ms
280 in 153 ms
View