iTiles

Franciza

La iTiles, deschidem porțile succesului în afaceri nu doar pentru profesioniștii din domeniile dezvoltării imobiliare, arhitecturii sau IT-ului, ci pentru oricine împărtășește viziunea noastră de excelență în designul interior și exterior. Deși experiența în domenii conexe este un plus, nu este o condiție obligatorie.
Beneficii Itiles
 

Beneficii

Descoperă secretul succesului nostru internațional:
Un brand digitalizat, acum la dispoziția ta
Showroom La iTiles, adaptăm investiția dumneavoastră într-un showroom personalizat, gata de operare. Ne concentrăm pe formarea unei echipe de elită, astfel îți garantăm că personalul tău va fi instruit să exceleze în domeniu, transformând fiecare showroom iTiles într-un standard de profesionalism și calitate.
Consilier dedicat Conștientizăm cât de esențial este să ai un partener de încredere, mereu disponibil să îți ofere informații și suport la orice oră. La iTiles, te asigurăm că vei beneficia de un consilier dedicat, gata să te asiste în fiecare etapă a colaborării noastre.
Harta tarii La iTiles, ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii uniforme și de înaltă calitate în orice colț al țării. Indiferent de locația ta, ne angajăm să îți asigurăm aceeași experiență excepțională și suport complet pe întreg teritoriul național.

Care ar fi costurile si beneficiile?

 • Flexibilitate în Investiții: La iTiles, înțelegem că fiecare partener are nevoi și bugete diferite. De aceea, costul pentru deschiderea unui showroom începe de la 70.000 Euro pentru un spațiu de aproximativ 110 m², ajustându-se flexibil în funcție de dimensiunea dorită și stilul de mobilare ales. Acest lucru ne permite să lucrăm împreună pentru a crea un spațiu care să corespundă viziunii și posibilităților tale financiare.
 • Gestiune Eficientă cu ERP-ul iTiles: Pentru a facilita administrarea afacerii tale, îți oferim acces la sistemul nostru ERP avansat. Acesta îți permite o gestionare simplă și rapidă a comenzilor, precum și a facturilor fiscale. Cu ajutorul tehnologiei noastre, vei putea urmări cu ușurință fluxul de lucru, optimizând astfel procesele administrative și economisind timp prețios.
 • Marketing Online Specializat pentru Showroom-ul Tău: La iTiles, folosim Email Marketing, Facebook Ads, Google Ads, Google Shopping, Pinterest Ads, Microsoft Ads pentru a atrage clienți în showroom-ul tău.
 • Training Specializat pentru Noii Angajați: La iTiles, ne angajăm să oferim noilor membri ai echipei un program de instruire complet și personalizat, asigurându-ne că fiecare angajat este bine pregătit și echipat cu cunoștințele necesare pentru a excela în rolul său.
Beneficii
Beneficii
Beneficii Beneficii
 • Simplificăm Procesul Comenzilor: Odată ce tu securizezi comanda, noi ne ocupăm de tot restul. Datorită sistemului nostru digitalizat, procesăm comenzile rapid și eficient, asigurând livrarea directă către client fără a te îngrijora de detaliile transportului.
 • Optimizare a Costurilor Lunare: iTiles îți oferă oportunitatea unei expuneri financiare reduse. Principalele tale cheltuieli vor fi chiriile, utilitățile, salariile angajaților și bugetul de marketing. Investește inteligent în marketing și vei vedea o creștere proporțională a numărului de clienți și comenzi, maximizând astfel rentabilitatea afacerii tale.
 • Gestionarea Eficientă a Stocurilor: Nu trebuie să îți faci griji pentru stocuri. La iTiles, îți oferim acces la stocul nostru vast, permițându-ți să reduci semnificativ costurile de operare și să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.
 • Produse premium care iti vor garanta un proiect de succes
La iTiles, ne mândrim cu a fi un lider inovator în domeniul plăcilor ceramice și al amenajărilor interioare. Fondată pe principiile calității, creativității și serviciului clientului excepțional, compania noastră a devenit un nume de încredere în industrie. Oferim o gamă diversificată de produse, de la gresie și faianță, până la obiecte sanitare și mobilier de baie, fiecare selectat pentru a satisface cele mai înalte standarde estetice și funcționale.
Dedicarea noastră pentru inovație și calitate este reflectată în fiecare aspect al afacerii noastre, de la selecția riguroasă a produselor până la strategiile noastre de marketing digital și suportul pentru francizați. Suntem dedicați creșterii continue și extinderii rețelei noastre de showroomuri, oferind training specializat angajaților și asistență continuă partenerilor noștri de franciză. În plus, prezența noastră pe piața din Italia demonstrează angajamentul nostru pentru expansiunea internațională și suntem întotdeauna deschiși la noi colaborări în franciză, împărtășind succesul și expertiza noastră cu parteneri dedicați și pasionați.
Shop
ITILES.ro este magazinul nostru online unde incercam sa iti oferim toata gama noastra de produse si servicii. Ne puteti gasi intr-o ambianta placuta dar in acelasi timp unica si cu o echipa mereu pregatita sa va intampine si sa va consilieze. Astăzi, vom continua sa va livram acea viziune de care aveti nevoie pentru ca acasa sa fie in pas cu moda, creand inspiratie si frumusete în spații interioare și exterioare.

Cum s-a dezvoltat iTiles

În perioada: aprilie 2022- Noiembrie 2023
Chart

Povestea Succesului: În cuvintele Francizorilor noștri

Portrait
În calitate de proprietar al francizei iTiles din Iași, experiența mea a fost una remarcabilă încă din prima lună. Am fost plăcut surprins să constat că afacerea a început să genereze profit imediat, ceea ce demonstrează eficiența modelului de business iTiles. Vânzările au crescut constant, depășind chiar și cele mai optimiste așteptări. Unul dintre aspectele cheie care au contribuit la acest succes a fost suportul neîntrerupt și trainingul oferit de echipa iTiles. Formarea profesională și resursele furnizate au fost esențiale în dezvoltarea abilităților echipei mele, permițându-ne să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri. Grație acestei abordări centrate pe calitate și suport, iTiles nu este doar o franciză, ci un parteneriat real pentru succes în afaceri. Recomand cu încredere iTiles oricărui antreprenor care își dorește să facă parte dintr-o rețea de francize de succes. Ovidiu Nour, Iași

Momentan avem urmatoarele orase disponibile

 • Tg. Mures
 • Timisoara
 • Oradea
 • Baia Mare
 • jud. Ilfov
 • Craiova
 • Deva
 • Sibiu
 • Brasov
 • Pitesti
 • Ploiesti
 • Alba Iulia

Cateva branduri pe care le comercializeaza iTiles

Showroom

Aplica acum pentru Franciza iTiles

200
621 ms
70 in 39 ms
View