Panou de dus Glamm
Panou de dus Glamm
Pret Special 999,00 Lei / buc Preț Normal 1.465,00 Lei

Panou de dus Glamm

Coloana noastra este dimensionata corespunzator pentru a asigura o utilizare placuta si pentru a oferi momente de relaxare, acordand o atentie deosebita starii tale de bine. Panoul este realizat din aluminiu argintiu care combina proprietatile de rezistenta la calcar si usurinta de curatare. Capul de dus integrat este realizat cu linii moi si rotunjite, in armonie cu profilul dusului de mana care este cu un singur jet. Mixerul ofera o solutie simpla si usor de utilizat pentru a modula furnizarea jeturilor de hidromasaj sau a dusului de mana, dupa dorinta.
Panou de dus Glamm este disponibil pentru a cumpăra în trepte de 1
Pret Special 999,00 Lei / buc Preț Normal 1.465,00 Lei
In stoc furnizor
Bucati
Stock disponibil: 0 buc
Comanda telefonic la 0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine între 4 și 7 zile

Detalii

Panou de dus Glamm cu hidromasaj Hydro Therapy

Coloana noastra este dimensionata corespunzator pentru a asigura o utilizare placuta si pentru a oferi momente de relaxare, acordand o atentie deosebita starii tale de bine. Panoul este realizat din aluminiu argintiu care combina proprietatile de rezistenta la calcar si usurinta de curatare. Capul de dus integrat este realizat cu linii moi si rotunjite, in armonie cu profilul dusului de mana care este cu un singur jet. Mixerul ofera o solutie simpla si usor de utilizat pentru a modula furnizarea jeturilor de hidromasaj sau a dusului de mana, dupa dorinta. Adancimea de numai 51 cm face posibila utilizarea acestei coloane la toate caditele de dus, fara a crea probleme mari. Panoul de dus Glamm este realizat cu un finisaj gri, potrivit pentru a fi combinat in camerele de dus cu un design modern si rafinat. Coloana multifunctionala de dus este echipata cu un furtun flexibil de 150 cm si instructiuni de asamblare pentru a simplifica instalarea si a face utilizarea simpla si imediata.

Caracteristici:

Material: aluminiu

Furtun de dus: 150 cm

Dus: un singur jet, bicolor cu spatele alb

Inaltime totala: 150 cm

Panourile de dus cu hidroterapie integrata sunt apreciate pe scara larga pentru jeturile lor de hidromasaj, concepute pentru a garanta momentele unice de placere in cabina de dus. Glamm este realizat cu structura din aluminiu, usor de curatat, elegant in finisaj si unic in felul sau pentru sectiunea ultra-subtire. Panourile de dus cu hidromasaj sunt cel mai bun mod de relaxare la dus!