Gresie Stone Mix Ardesia Black 30x60

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Stone Mix Ardesia Black 30x60

Detalii

Gama de gresie si faianta Stone Mix se inspira din viata naturala pentru a oferi perspective interesante asupra modului de ambientare. Varietatea de dimensiuni construita pe baza calitatilor tehnice ridicate permit combinatii sofisticate si creative de montaj : forme si culori care compun cu originalitate, petru a da viata ambientelor unice si coordonate intre interior si exterior.

Prestatile tehnice sunt fara compromisuri. Gresia si faianta garanteaza calitate tehnologica si siguranta atat la interior cat si la exterior in varii spatii pretabile placarii cum ar fi baruri, restaurante, spatii comerciale sau de birouri, centre comerciale, aeroporturi sau spitale.

Modelul gresie si faianta Stone mix creaza atmosfere rafinate in fiecare ambient al casei. Incepad de la spatii rezidentiale care cauta un efect de piatra naturala pana la spatii cu trafic greu, gresia stone mix este cea mai buna alegere.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata

SUPRAFATA

mata

MARGINI

Rectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, living, spatii comerciale, cafenele, restauranta, hotel, spa, plaja piscina interioara,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, modern,urban, minimalist, art deco, country, southwestern, nordic,

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Stone Mix Ardesia Black 30x60
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.