listello mix orobico grey
Gresie Orobico Grey Listello Mix 10x30 cm
359,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 344,64 Lei / cutie

Gresie Orobico Grey Listello Mix 10x30 cm

Orobico Grey

  • Listello mix Orobico grey este format dintr-un mix de 4 suprafete diferite, gata amestecate in cutie pentru a crea un perete de impact in zona placarii.
  • Tipologie: Gresie Portelanata Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
  • Gresie rectificata
  • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie. Iti garantam ca nu vei face diferenta intre piatra naturala si aceasta gresie.
  • Fabricat 100% in Italia   
  • Produs realiza de Italgraniti Group
  • Se poate Achizitona doar lotul complet de 8.1 m2 - Lichidam Stocul
  • Poza cu balconul este din acelasi lot

 

359,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 344,64 Lei / cutie
La comanda
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 0.96
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 14 si 21 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Dimensiune10x30 cm
FinisajListello mix
Latime10 cm
Stil MontajLa Jumate ( Brick), Rost/Rost (Grid), Herringbone, Aleator (Random)
ColectieMarble Experience
Lungime30 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
Tip ImitatieMarmura
ProducatorItalgraniti Group
Detalii

Detalii

Italgraniti creeaza suprafete cu o frumusete de neegalat, care reflecta intens natura. Industria cu tehnologie de ultima generatie si studiul meticulos al detaliilor naturii evoca marmura ca inspiratie, cu o atentie sporita asupra venelor, armoniei culorilor si la puritatea albului.

Colectiile Marble Experience se bazează pe 3 principii: selectia celor mai cautate tipologii de marmura, inovatia tehnologica si materiale exclusive pentru proiectarea unor suprafete unice. Multumita tehnologiei Mega, putem realiza placi de ceramica de dimensiuni pana la 160 x 320 cm cu o grosime de 6 mm. Pentru realizarea unui design cu suprafete inconfundabile si pretioase, placile marble experience pot fi alegerea corecta. Finisajul lappato-satin este matasos la atingere, acesta este alcatuit din glazurile speciale Italgraniti care absorb lumina si o transforma intr-o stralucire rafinata. Aceasta tehnologie scoate in evidenta micile detalii a materie proiectand un produs cu o eleganta autentica si naturala.

Placile listello mix scot in evidenta cunoasterea profunda a ceramicii si au fost realizate cu scopul de a atinge perfectiunea.

Italgraniti povesteste despre pasiunea pentru ceramica prin noi forme de exprimare. Astfel se nasc placile cu vena continua, suprafete inovatoare care reflecta modele unice in miscare constanta si conexiune intre ele.

Suprafata periata atesta cultura ceramica a Italgraniti; finisajul periat este o referire la pietrele consumate de timp si prin reflexiile sale evoca farmecul pardoselilor eterogene si armonioase.

 

Recenzii

200
1303 ms
205 in 109 ms
View