Gresie Maxiwood Rovere Bianco 15x90

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Maxiwood Rovere Bianco 15x90

Detalii

Design exclusiv si rafinat printr-o noua interpretare a lemnului - excelenta unui design original si sofisticat, a unui stil atractiv.

Maxiwood este un produs cu o suprafata usor satinata, care ii da o naturalete aparte, dar in acelasi timp avem si performante tehnice si variatii de dimensiuni.

Gresia Maxiwood se poate comanda in urmatoarele dimensiuni: 15x90 , 22,5x90 , 20x120, 20x180.

Doua tipuri de suprafata va stau la dispozitie: Mat si lucios . Suprafata Lucioasa aduce un plus de luminozitate si frumusete, redate printr-o tehnologie care implica o procedura foarte specifica acestui produs. Suprafata lucioasa este una foarte rezistenta la zgarieturi, este produsul cel mai rezistent la matuire de pe piata.

Cercetarea intensiva a creat un aspect cu adevarat unic si o personalitate inconfundabila, care exprima maximal potentialul acestei game.

Dimensiunea 20x180 este extraordinar de frumoasa si high-tech, impingand inainte frontierele gresiei catre o tot mai exclusivista si luxurianta piata.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata

SUPRAFATA

mata

MARGINI

Rectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, living, spatii comerciale, cafenele, restauranta, hotel, spa, plaja piscina interioara,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, modern,urban, minimalist, art deco, country, southwestern, nordic,

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Maxiwood Rovere Bianco 15x90
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.