Gresie Marmi Imperiali Zebrino Gold 30x60

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Marmi Imperiali Zebrino Gold 30x60

Detalii

Italgraniti va prezinta 6 noi modele de marmura, care pot fi folosite atat ca gresie cat si ca faianta, cu venaturi splendide, capabile sa uimeasca, si  in acelasi timo sa creeze un nou standard de frumusete a ceramicelor.

Gresia este din portelan fin glazurat. Datorita tehnologiei digitale perfectionate de-a lungul timpuli, avem o gresie cu calitate estetice exceptionale, in formatele 60x60, 45x90, 80x80 si 80x180. Cele 6 culori si tipuri de venature selectionate, colaboreaza in vederea redarii frumusetii si nobletii pietrei naturale datorita tehnologiilor folosite in producerea acestui material. Placile acestui model de gresie au o repetitivitate de 1 la 30 de placi.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata Glazurata

SUPRAFATA

Lucioasa

MARGINI

Rectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, hol, living, scari, podeste, birouri, hotel, restaurante, cafenele,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, modern,urban, minimalist, art deco, eccletic, country, southwestern, nordic,

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Marmi Imperiali Zebrino Gold 30x60
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.