Cadita Dus Compozit Flix Alb 180x90 cm
Cadita Dus Compozit Flix Alb 180x90 cm
3.600,00 Lei / buc Pret per ambalaj 3.600,00 Lei /

Cadita Dus Compozit Flix Alb 180x90 cm

Imersați-vă în confortul și eleganța cădiței de duș Flix din compozit. Fabricată dintr-un material antibacterian de excepție, aceasta inhibă multiplicarea unor specii de bacterii, oferindu-ți un mediu de igienă superior.

Instalarea este un proces simplu și rapid. Împreună cu livrarea produsului, vei primi toate instrucțiunile necesare pentru montaj. În plus, îți oferim un videoclip explicativ și, dacă ai nevoie de asistență suplimentară, echipa noastră este întotdeauna la dispoziția ta.

Această cadă de duș din compozit este ușor de întreținut, grație materialului de înaltă calitate din care este confecționată. În plus, poți personaliza baia în funcție de gusturile tale, deoarece cădița de duș poate fi comandată în patru culori diferite.

Designul sofisticat și textura ce imită piatra naturală îți vor transforma baia într-un sanctuar al eleganței. Cadă de duș este realizată din compozit mineral, un amestec de rășină și marmură minerală, acoperit cu un strat de gel-coat.

Câteva detalii tehnice despre produs includ o grosime de 3 cm, o densitate de 1.900 kg/m3, și o absorbție de 0,01. Înclinarea către scurgere este între 1,3% și 2,2%, asigurând o drenare eficientă.

Un bonus adițional este sifonul de scurgere inclus, care se integrează perfect cu cadă de duș și oferă o evacuare rapidă și sigură.

Experimentează diferența cu cadă de duș Flix din compozit!

3.600,00 Lei / buc Pret per ambalaj 3.600,00 Lei /
La comanda
Bucati
Poti cumpara doar multiplu de 1
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 4 si 7 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Varianta FinisajMat
Dimensiune Cadita Dus180x90 cm
Detalii

Detalii

Cadita de dus Flix din compozit este disponibila in mai multe variante de culoare. Are efect de piatra si este acoperita cu un strat de Gel Coat. Ele pot fi taiate la dimensiunea dorita. Se poate montata fixata pe pardoseala sau incastrata

Recenzii