Vas WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour Cu Capac Soft-Close
Vas WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour Cu Capac Soft-Close
Preț Normal 2.190,00 Lei Pret Special 1.099,00 Lei / buc
-50%

Vas WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour Cu Capac Soft-Close

Preț Normal 2.190,00 Lei Pret Special 1.099,00 Lei / buc
Stoc epuizat
 • Ridicare din depozit: GRATUITA
 • Curierat paletizat: 88.99 Lei oriunde in Romania
Comanda telefonic la
0799 958 360
Livrare estimata
Comanda acum si ajunge la tine intre 1 si 3 zile lucratoare

% Produse din aceeasi categorie la promotie

Specificatii

Specificatii

 • Tip: WC suspendat rimless
 • Capac softclose inclus cu eliberare rapida pentru o curatare zilnica usoara
 • Dimensiunea toaletei: 35.5x52x34,5 h cm
 • Material: Ceramica sanitara
 • Finisaj: Email antibacterian
 • Culoare: Alb lucios
 • Capac Softclose din material termoizolant
 • Produs premium realizat 100% in Italia
 • Scurgere: in perete
 • Oferta include: capac softclose  si vas toaleta
 • Rimless, fara margini in interiorul vasului pentru o igienizare zilnica optima
 • Compatibil cu majoritatea rezervoarelor incastrate
 • Uniformitatea finisajului face din acest vas sa fie incadrat in categoria produselor premium
 • Datorita faptului ca este suspendat de la pardoseala, este usor de intretinut si curatat
 • Solutile traditionale de curatat nu matuiesc suprafata lucioasa a vasului
 • Capacul se fixeaza usor dupa montajul vasului pe tijele filetate
 • Cadrul si rezervorul incastrat nu sunt incluse in pret.
 • Acest WC este economic in exploatare datorita faptului ca functioneaza cu doar 4.5 L de apa. Este important sa setati rezervorul dmv sa utilizeze aceasta cantitate inainte de prima actionare.
 • Oferta in limita stocului disponibil
 • Producator: Hidra Ceramica 
 • Realizat 100% in Italia

 

Alte informatii
FinisajLucios
ProducatorHidra Ceramica
atribut wcWC Rimless
Detalii

Detalii

Obiectele noastre sanitare garanteaza un depozit redus de calcar datorita unui email eficient antibacterian.
Acesta este un tratament de suprafata capabil sa efectueze o actiune antimicrobiana care impiedica formarea de germeni si bacterii, facilitand astfel curatarea obiectelor sanitare.

Hidra Ceramica a inceput sa produca propriile produse in 1989, iar astazi, este unul dintre cei mai importanti producatori italieni de articole sanitare si mobilier de baie.

Cu angajamentul de a obtine un serviciu tot mai eficient de servire a clientilor, Hidra si-a extins filozofia de calitate si design oferind cu un nou serviciu care include produse gandite si stuadiate pentru piata actuala de materiale ceramice sanitare

Hidra este distribuita in Italia si peste hotare in peste 60 de tari. ITILES fiind unul dintre colaboratorii sai principali din Romania.

Video Instalare 

Vasul WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close este alegerea perfectă pentru orice baie modernă, combinând funcționalitatea și designul pentru a crea o atmosferă elegantă și igienică. Cu un sistem rimless inovator și un capac soft-close, acest vas WC suspendat oferă confort sporit și ușurință în întreținere.

Caracteristicile principale ale Vasului WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close:

Design modern și minimalist: Liniile netede și aspectul curat al vasului WC suspendat se integrează perfect în orice baie contemporană, aducând un plus de stil și rafinament.

Sistem rimless: Inovația tehnologică rimless elimină necesitatea unui inel interior de evacuare, asigurând o curățare mai eficientă și previne acumularea de murdărie și germeni în zonele greu accesibile.

Capac soft-close: Capacul soft-close asigură o închidere silențioasă și delicată a capacului WC, prevenind deteriorarea vasului și zgomotul neplăcut cauzat de închideri bruste.

Montare suspendată: Sistemul de montare suspendat economisește spațiu în baie și facilitează curățarea pardoselii, conferind un aspect aerisit și ordonat.

Materiale de calitate superioară: Vasul WC Suspendat Hidra 4.0 Tour este fabricat din materiale de înaltă calitate, garantând rezistență și durabilitate în timp.

Alege Vasul WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea băii tale. Cu un design elegant și caracteristici inovatoare, acest vas WC suspendat îți va oferi un nivel ridicat de confort și igienă în baia ta.

Vasul WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close nu numai că aduce un plus de design și confort în baia ta, dar contribuie și la economia de apă, fiind o alegere responsabilă din punct de vedere ecologic. Acest vas WC dispune de un sistem de evacuare eficient, care utilizează o cantitate redusă de apă, fără a compromite performanța sau igiena.

In cazul utilizarii unui rezervor incastrat cu tehnologie de evacuare duală, acest vas WC suspendat permite utilizatorului să aleagă între două opțiuni de debit de apă, în funcție de necesitate. Astfel, poți opta pentru o clătire cu un volum redus de apă în cazul unei utilizări ușoare sau pentru o clătire cu un volum mai mare de apă în cazul unei utilizări intense. Acest sistem de evacuare inteligent ajută la reducerea consumului de apă și, implicit, la economisirea resurselor și protejarea mediului înconjurător.

În plus, tehnologia rimless a vasului WC asigură o curățare mai eficientă și uniformă, eliminând necesitatea clătirilor suplimentare și contribuind astfel la economisirea apei.

Alege acest vas wc pentru a beneficia de un produs modern și ecologic, care îți va aduce confort, igienă și economie de apă în baia ta.

Vasul WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close oferă numeroase beneficii datorită sistemului său suspendat și a capacului cu închidere controlată. Iată câteva dintre avantajele pe care le aduce acest produs în baia ta:

 1. Design modern și spațiu optimizat: Sistemul suspendat conferă un aspect modern și elegant băii tale, fiind ideal pentru spațiile contemporane. Montarea vasului WC suspendat pe perete oferă mai mult spațiu liber la nivelul pardoselii, creând o senzație de aerisire și ordine în baie.

 2. Curățenie ușoară: Fiind suspendat deasupra pardoselii, vasul WC permite o curățare mai ușoară și eficientă a pardoselii și a zonelor adiacente, fără a fi nevoie să manevrezi spații greu accesibile sau să te apleci.

 3. Înălțime personalizată: Vasul WC suspendat îți oferă posibilitatea de a ajusta înălțimea la care este montat, în funcție de nevoile și preferințele tale sau ale membrilor familiei, pentru un confort maxim în timpul utilizării.

 4. Capac soft-close: Capacul cu închidere controlată (soft-close) este un beneficiu important, deoarece previne închiderile bruște și zgomotoase ale capacului WC. Acest sistem asigură o închidere silențioasă și lină a capacului, protejând vasul WC de posibilele deteriorări și eliminând eventualele disconforturi cauzate de zgomot.

Prin alegerea Vasului WC Suspendat Rimless Hidra 4.0 Tour cu Capac Soft-Close, vei beneficia de un produs modern și funcțional, care îți va îmbunătăți experiența în baie și îți va oferi un plus de confort și igienă.

Pentru a monta Vasul WC Suspendat Rimless Hidra Tour cu Capac Soft-Close, urmați acești pași:

Notă: Asigurați-vă că aveți toate componentele necesare înainte de a începe montajul, inclusiv cadrul și rezervorul incastrat. Acestea nu sunt incluse în pachet și trebuie achiziționate separat.

 1. Montarea cadrului și rezervorului incastrat: Urmați instrucțiunile furnizate de producătorul cadrului și rezervorului incastrat pentru a le monta corect în peretele băii. Acest pas este esențial pentru a asigura o instalare sigură și durabilă a vasului WC suspendat.

 2. Fixarea vasului WC: După ce cadrul și rezervorul au fost montate, fixați vasul WC pe cadrul, utilizând tijele filetate și piulițele furnizate. Asigurați-vă că vasul este fixat în siguranță și la înălțimea dorită.

 3. Conectarea scurgerii și a apei: Conectați scurgerea vasului WC la scurgerea în perete și asigurați-vă că conexiunea este etanșă pentru a preveni scurgerile. De asemenea, conectați alimentarea cu apă la rezervorul incastrat, conform instrucțiunilor furnizate de producătorul rezervorului.

 4. Montarea capacului Soft-Close: Fixați capacul Soft-Close pe vasul WC, utilizând sistemul de eliberare rapidă. Capacul se fixează ușor pe tijele filetate și se poate demonta la fel de ușor pentru curățare.

 5. Verificarea funcționării: După ce ați finalizat montajul, testați funcționarea vasului WC, apăsând butonul de clătire și verificând dacă apa curge corespunzător. Asigurați-vă că nu există scurgeri în jurul conexiunilor și că vasul este stabil și sigur.

 6. Setarea rezervorului pentru economie de apă: Este important să setați rezervorul astfel încât să utilizeze doar 4,5 litri de apă la fiecare clătire, conform specificațiilor produsului. Acest lucru va asigura o funcționare economică și ecologică a vasului WC.

Pentru un montaj corect și sigur, vă recomandăm să apelați la un instalator profesionist, în special dacă nu aveți experiență în montarea vaselor WC suspendate.

Vasul WC Suspendat Rimless Hidra Tour cu Capac Soft-Close este compatibil cu majoritatea rezervoarelor incastrate de pe piață, atâta timp cât acestea respectă dimensiunile standard ale scurgerii și conectării cu vasul. Este recomandat să verificați specificațiile producătorului rezervorului incastrat pentru a vă asigura că este compatibil cu vasul WC suspendat Hidra. Dacă aveți îndoieli cu privire la compatibilitate, vă recomandăm să contactați producătorul vasului sau un instalator profesionist pentru sfaturi suplimentare.

Recomandăm utilizarea cadrului Viega în combinație cu Vasul WC Suspendat Rimless Hidra Tour cu Capac Soft-Close pentru următoarele motive:

 1. Compatibilitate perfectă: cadrul Viega este proiectat special pentru a se potrivi cu Vasul WC Suspendat Rimless Hidra Tour cu Capac Soft-Close, asigurând o instalare simplă și sigură.

 2. Înălțime reglabilă: cadrul Viega are o înălțime reglabilă, ceea ce înseamnă că poate fi adaptat în funcție de înălțimea utilizatorului și a altor specificații de montaj. Acest lucru asigură confortul utilizatorului și o instalare precisă.

 3. Design compact: cadrul Viega este foarte compact și nu ocupă mult spațiu în baie, ceea ce este important pentru băile mici și pentru crearea unui aspect modern și minimalist.

 4. Durabilitate: cadrul Viega este fabricat din materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru a fi robust și durabil în timp, asigurând o instalare de lungă durată și fiabilă.

 5. Îmbunătățirea igienei: cadrul Viega este conceput pentru a fi ușor de curățat și întreținut, ceea ce ajută la îmbunătățirea igienei în baie și la prevenirea formării bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.

În general, cadrul Viega este o alegere excelentă pentru cei care doresc să monteze Vasul WC Suspendat Rimless Hidra Tour cu Capac Soft-Close într-un mod sigur și eficient. Fiind un brand de încredere cu o gamă largă de produse de înaltă calitate, Viega este o opțiune populară printre profesioniștii din domeniul instalațiilor sanitare.

Am mai gasit cateva produse care ar putea sa iti placa!

Recenzii reale despre acest produs

Produse care te ajuta

Lichidari de stoc

Vino in unul dintre showroom-urile noastre!

 • Bucuresti

  B-dul Mircea Voda 24
  0722 643 599
 • Cluj-Napoca

  Str. Borhanciului nr. 64
  0799 958 360
 • Constanta

  Str. Mircea cel Batran nr 172 Bloc MD 14
  0745 536 336
 • Bacau

  Str. Mioritei nr. 3
  0720000141
 • Iasi

  Valea Adanca Str Latcu Voda nr. 36
  0730 000 330
200
1577 ms
804 in 481 ms
View