Termeni si Conditii

CONDITII GENERALE DE VANZARE

Compania DS Ceramica SRL(denumita „Vanzator”) cu sediul social in Strada Borhanciului Nr 64 Birou 1 Parter, Cod TVA RO17895083, vinde produse din categoria placi ceramice, mobilier pentru baie, robineti, obiecte sanitare si altele.
Vanzatorul pune la dispozitie pentru vanzare la distanta unele produse din reteaua sa de producatori (pentru scurta durata si „Produse”) prin intermediul site-ului itiles.ro (denumit in continuare „site web”).
Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt aplicabile tuturor vanzarilor de Produse incheiate de la distanta prin intermediul Site-ului si reglementeaza vanzarile la distanta in conformitate cu reglementarile nationale si europene in vigoare pe aceasta tema, inclusiv  Directiva europeana nr. 2011/83 UE privind drepturile consumatorilor.

1. Domeniul de aplicare
1.1 Aceste Conditii Generale de Vanzare stabilesc vanzarea prin Site-ul itiles.ro a produselor oferite de Vanzator.
1.2 Aceste conditii generale de vanzare pot fi modificate de Vanzator in orice moment. Orice modificare va intra in vigoare din momentul publicarii pe site in sectiunea „Termeni si conditii”, prezenta pe pagina de pornire a site-ului. Prin urmare, clientii sunt invitati sa acceseze in mod regulat site-ul si sa consulte, inainte de a efectua orice achizitie, cea mai actualizata versiune din Termeni si conditii. Conditiile de vanzare aplicabile sunt cele in vigoare la data transmiterii comenzii de cumparare pentru un produs de catre Client.
1.3 Inainte de a continua achizitionarea de produse prin intermediul site-ului, clientul este obligat sa citeasca cu atentie acesti termeni si conditii de vanzare, puse la dispozitie in sectiunea „termeni si conditii” a site-ului.
1.4 Se intelege ca executarea comenzii de cumparare prin intermediul site-ului implica cunoasterea totala si absoluta a acestor Conditii generale de vanzare si acceptarea deplina a acestora.
1.5 Aceste Conditii Generale de Vanzare nu reglementeaza vanzarea de Produse de catre alte parti decat Vanzatorul, chiar daca acestea sunt prezente pe Site prin linkuri, bannere sau alte linkuri hipertext. Avand in vedere acest lucru, Clientul este invitat, inainte de a continua cu orice redirectionare a comenzilor si / sau cu achizitionarea de produse si servicii de la alte parti decat Vanzatorul, sa verifice conditiile generale de vanzare aplicate de acesta din urma. Vanzatorul nu poate fi considerat in nici un fel responsabil pentru furnizarea de bunuri sau servicii de catre terti.
1.6 In cazul in care persoana care achizitioneaza Produse de pe Site solicita o factura si / sau nu este un „Consumator” asa cum este definit de lege, nu suntem obligati sa oferim aceste informatii.
1.7 Pentru informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor, va rugam sa consultati continutul politicii de confidentialitate

2. Informatii care vizeaza incheierea contractului de vanzare
2.1 Vanzatorul informeaza Clientul ca:
- pentru a incheia contractul de cumparare pentru unul sau mai multe Produse de pe Site, Clientul trebuie sa plaseze o Comanda de cumparare pentru produse, completand un formular de comanda in format electronic si transmitandu-l Vanzatorului, electronic, urmand instructiunile care apar pe Site;
- Contractul se incheie atunci cand utilizatorul primeste de la Vanzator, la adresa de e-mail indicata, e-mailul de confirmare a comenzii. Acest mesaj de confirmare va contine data si ora executarii comenzii si un „numar de comanda client”, pentru a fi utilizat in orice alta comunicare cu itiles.ro si pentru a fi utilizat in relatia cu clientul.
- inainte de a continua transmiterea comenzii de cumparare, utilizatorul poate identifica si corecta orice erori de introducere a datelor urmand instructiunile de pe site in diferitele etape ale achizitiei;
- acreditarile de inregistrare (adresa de e-mail si parola) trebuie utilizate exclusiv de catre Client si nu pot fi transferate catre terti. Clientul se angajeaza sa le pastreze secrete si sa se asigure ca niciun tert nu are acces la acestea.
2.2 Odata cu transmiterea Comenzii, Clientul accepta si se angajeaza sa respecte, in relatiile cu Vanzatorul, aceste Conditii Generale de Vanzare si informatiile suplimentare continute pe Site, inclusiv Politica de confidentialitate, de asemenea, reamintite in rubrici spefice.
2.3 In orice caz, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a evalua acceptarea Comenzilor primite si de a nu accepta Comenzi de Achizitie incomplete sau incorecte sau in cazul indisponibilitatii Produselor. 

4. Preturile produsului
4.1 Toate preturile Produselor publicate pe site sunt exprimate in LEI si includ TVA. Costurile de livrare, (care pot varia in functie de metoda de livrare aleasa si / sau in raport cu metoda de plata utilizata si cantitatea / greutatea produselor), sunt indicate in mod specific (in lei si TVA inclus) in fisa produsului sau la checkout ori in Comanda de cumparare si in e-mailul de confirmare a comenzii trimis Clientului.
4.2 Preturile produselor publicate pe pagina de pornire sau in diferitele sectiuni ale site-ului includ TVA si nu includ taxe, taxe si impozite aplicabile in tara de destinatie a produselor, in cazul in care acestea sunt diferite de Romania, care vor fi taxate de catre client. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor listate pe site in orice moment. Orice modificare a preturilor produselor nu va fi totusi valabila in raport cu clientii care au transmis deja o comanda.
4.3 In cazul in care un produs este oferit pe site la un pret redus, site-ul va indica pretul de referinta complet pentru care este calculata reducerea si la ce corespunde acest pret de referinta complet.
4.4 Pentru localitatile mai mici sau locatiile cu mai mult de 20 km exteriori fata de orasul resedinta de judet, poate exista un supliment care va fi indicat in orice caz inainte de incheierea comenzii. Alternativ, marfurile sunt intotdeauna disponibile cu ridicare gratuita din depozit. 

4.5 Preturile afisate pot fi in cazuri exceptionale afisate gresit pe site, in cazul in care cumparatorul plaseaza o comanda la un produs cu un pret gresit, ne rezervam dreptul de a refuza comanda si de a va rambursa suma platita conform legii.

5. Metode de plata si facturare
5.1 Plata de catre Client poate fi efectuata doar in LEI utilizand una dintre metodele de plata indicate pe Site si enumerate mai jos.
5.2 Card bancar: datele confidentiale ale cardului de credit (numarul cardului, titularul datei de expirare, codul de securitate) sunt criptate si astfel transmise managerului de plati. Prin urmare, Vanzatorul nu are niciodata acces si nu stocheaza datele cardului de credit utilizat de Client pentru a plati Produsele, nici macar in cazul in care se procedeaza la fel pentru salvarea Cardurilor de Credit, cu exceptia datelor referitoare la titularul acestuia.
5.3 MobilPay: plata Produselor cumparate de pe Site se poate face prin solutia de plata MobilPay. Daca Clientul alege mobilpay ca mijloc de plata, acesta va fi redirectionat catre site-ul procesatorului de plati, unde poate plati Produsele in conformitate cu procedura prevazuta si reglementata de MobilPay si cu termenii si conditiile contractului convenite. Datele personale introduse pe site-ul procesatorului de plati vor fi prelucrate direct de catre acesta si nu vor fi transmise sau partajate cu Vanzatorul. Prin urmare, Vanzatorul nu poate cunoaste si nu stocheaza in niciun fel datele cardului de credit conectat la contul  MobilPay al Clientului sau datele oricarui alt instrument de plata conectat la acest cont.
5.4 Plata Ramburs: prin alegerea acestei metode, plata se face catre Curier la livrarea produsului. 
5.5 Transfer bancar: in timpul procedurii de cumparare, este posibil sa selectati transferul bancar ca metoda de plata. IBAN-ul care va fi utilizat pentru efectuarea transferului este indicat in emailul de confirmare a comenzii cat si in pagina de succes a acesteia. Odata ce a fost incasata contravaloarea comenzii, se emite factura fiscala aferenta iar bunurile pot fi expediate.