Metode de plata

5. Metode de plata si facturare
5.1 Plata de catre Client poate fi efectuata doar in LEI utilizand una dintre metodele de plata indicate pe Site si enumerate mai jos.
5.2 Card bancar: datele confidentiale ale cardului de credit (numarul cardului, titularul datei de expirare, codul de securitate) sunt criptate si astfel transmise managerului de plati. Prin urmare, Vanzatorul nu are niciodata acces si nu stocheaza datele cardului de credit utilizat de Client pentru a plati Produsele, nici macar in cazul in care se procedeaza la fel pentru salvarea Cardurilor de Credit, cu exceptia datelor referitoare la titularul acestuia.

Acum poti plati cu cardul si in rate prin MobilPay unde puteti alege intre 1 si 8 rate.


5.3 MobilPay: plata Produselor cumparate de pe Site se poate face prin solutia de plata MobilPay. Daca Clientul alege mobilpay ca mijloc de plata, acesta va fi redirectionat catre site-ul procesatorului de plati, unde poate plati Produsele in conformitate cu procedura prevazuta si reglementata de MobilPay si cu termenii si conditiile contractului convenite. Datele personale introduse pe site-ul procesatorului de plati vor fi prelucrate direct de catre acesta si nu vor fi transmise sau partajate cu Vanzatorul. Prin urmare, Vanzatorul nu poate cunoaste si nu stocheaza in niciun fel datele cardului de credit conectat la contul  MobilPay al Clientului sau datele oricarui alt instrument de plata conectat la acest cont.
5.4 Plata Ramburs: INDISPONIBILA
5.5 Transfer bancar: in timpul procedurii de cumparare, este posibil sa selectati transferul bancar ca metoda de plata. IBAN-ul care va fi utilizat pentru efectuarea transferului este indicat in emailul de confirmare a comenzii cat si in pagina de succes a acesteia. Odata ce a fost incasata contravaloarea comenzii, se emite factura fiscala aferenta iar bunurile pot fi expediate.

 

200
757 ms
61 in 49 ms
View