Panou de dus Denver
Panou de dus Denver
1.455,00 Lei / buc Pret per ambalaj 1.455,00 Lei /

Panou de dus Denver

Panoul Denver este un panou de dus multifunctional din otel si abs pentru o baie confortabila si exclusiva. Aflati cat de usor este sa va simtiti cufundat in bunastarea oferita de apa si masajul sau natural: panourile de dus cu cap de dus, dus de mana si jeturi de hidromasaj sunt concepute cu intentia de a crea un design functional, dar, in acelasi timp, extrem de atractiv. Materialele si tehnologia la moda se intalnesc in cadrul panourilor de dus multifunctionale. Masaje relaxante ca in cel mai exclusiv centru de wellness: un panou cu mixer termostatic in inox elegant si insertii in abs cu cap de dus, dus de mana si jeturi de hidromasaj pentru a oferi mediul intr-un stil modern cu originalitate.

Caracteristici:

Tip: panou de dus termostatic

Material: inox si abs cromate

Dimensiuni: 20 x 48 x 165h cm

Efectul de cascada

Baterie de alama

Dus de mana in abs cromat

Cusatura dubla 150 cm flexibila

Deviator: 3 functii 

Efectul de cascada, jeturi de hidromasaj sau dus de mana: alege cea mai dulce modalitate de a te bucura de un dus racoritor!

1.455,00 Lei / buc Pret per ambalaj 1.455,00 Lei /
Stoc epuizat
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 14 si 21 zile lucratoare
Pay in rates banner
Detalii

Detalii

Un panou de dus multifunctional din otel si abs pentru o baie confortabila si exclusiva Model Denver. Aflati cat de usor este sa va simtiti cufundat in bunastarea oferita de apa si masajul sau natural: panourile de dus cu cap de dus, dus de mana si jeturi de hidromasaj sunt concepute cu intentia de a crea un design functional, dar, in acelasi timp, extrem de atractiv.

Recenzii