Pachet Duofix Sigma Geberit Ad 12cm Si H 120cm
Pachet Duofix Sigma Geberit Ad 12cm Si H 120cm
1.883,00 Lei / buc Pret per ambalaj 1.883,00 Lei / cutie

Pachet Duofix Sigma Geberit Ad 12cm Si H 120cm

 • Pachetul Promo cuprinde rezervor Duofix Sigma incastrat + set de fixare + set izolare fonica 
 • Setul de fixare este inclus
 • Clapeta de actionare nu este inclusa
 • Dimensiuni : 12 x 120 cm [AdxH]
 • Material ABS
 • Culoare alb
 • Cadru metalic galvanizat h=120 cm
 • Produs 100% ELVETIAN
 • Garantie 2 ani
 • Furnizor GEBERIT
 • Colectie DUOFIX SIGMA
1.883,00 Lei / buc Pret per ambalaj 1.883,00 Lei / cutie
La comanda
Bucati
Poti cumpara doar multiplu de 1
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 10 si 20 zile lucratoare
Pay in rates banner
Detalii

Detalii

Specializati in rezervoare incastrate pentru vase de toaleta, cei de la Geberit sunt un simbol al fiabilitatii in domeniul sanitarelor la nivel mondial, astfel Geberit este un concern elvetian specializat in productia si comercializarea de instalatii sanitare. In anul 2004, Geberit Group avea 4.500 de angajati, detinea 11 centre de productie in Elvetia, Germania, Austria, Italia, Portugalia, SUA si China si o cifra de afaceri de 1,3 miliarde de franci elvetieni.

Obiectele sanitare si mobilierul de baie Geberit sunt elemente de utilitate finisate cu o atentie sporita pentru estetica si functionalitate. Cu o experienta acumulata in activitatea desfasurata incepand cu anul 1874, Geberit inseamna astazi o tehnologie de incredere si o proiectare perfecta.

Rezervoarele incastrate fiind excelent antifonate cu ajutorul tehnologiei inovatoare, cu acelasi nume sunt o optiune de luat in serios fiind un brand la mare cautare atunci cand apelam la vase de toaleta suspendate.

Strategia Geberit se bazează pe patru piloni: concentrarea pe tehnologia sanitara, angajamentul fata de inovare, expansiunea geografica selectiva si optimizarea procesului de productie. Prin urmare, este capabila sa ofere o valoare adaugata unica atat in domeniul tehnologiei sanitare, cat si in sectorul ceramicii pentru baie. De mai multe decenii, sustenabilitatea a devenit una dintre principalele preocupari ale producatorului elvetian.

Grija pentru mediu si atentia concentrata pe toate detaliile productiei, distributiei si durabilitatii au un impact pozitiv asupra mediului, a societatii in ansamblul ei, dar si pentru fiecare persoana care interactioneaza cu produsele Geberit. Eficientizarea consumului de apa este doar una dintre activitatile care deriva din aceasta prioritate, insa ea se reflecta si in educatie, in noi solutii logistice si instalatii de productie. Pana in prezent, Geberit a primit o serie de premii pentru puterea inovatoare a companiei, pentru designul produselor sale si atentia pentru impactul asupra mediului inconjurator. 

Recenzii