membrana schluter ditra 25
Membrana Anti-Fisuri Schluter Ditra 25 Rola 5 m2
Preț Normal 126,00 Lei Pret Special 109,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 545,00 Lei / cutie
-13%

Membrana Anti-Fisuri Schluter Ditra 25 Rola 5 m2

 • Membrana din Polietilena cu functie anti-fisuri
 • Poate fi folosita ca bariera de vapori
 • Se lipeste cu adeziv ceramic flexibil
 • Compenseaza fisurile din stratul suport
 • Functie de hidroizolatie cand este folosita impreuna cu Kerdi Keba si Kerdi Koll L
 • Poate fi aplicata pe OSB, fibrociment,sapa pe baza de ciment, sapa pe baza de isos
 • Se foloseste atat la interior cat si la exterior
 • Preia dilatarea sapei pastrand intact finisajul
 • Pentru montaj va recomandam adezivul Flexibil Schluter Ditra Bond pentru o viata lunga si fara griji
 • Pretabila montajului de piatra si ceramica
 • O recomandam sa fie folosita in orice spatiu cu trafic intens
 • Se poate folosi pentru reducerea grosimii sapei in cazul incalzirii in pardoseala
 • Extrem de recomandata in cazul montajului de lastre ceramice sau din piatra pe pardoseala
 • Datorita structurii in coada de randunica, odata lipita exercita o functie anti-decuplare, adica nu se desprinde de stratul suport
 • Made in Germany By Schluter Systems

Acest produs se vine per Rola de 5 m2

Preț Normal 126,00 Lei Pret Special 109,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 545,00 Lei / cutie
La comanda
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 5
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 4 si 7 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Stil MontajRost/Rost (Grid)
AplicabiltiatePerete (Wall)
versiune hidroizolatie adezivHidroizolatie
ProducatorSchluter Systems
Detalii

Detalii

Schluter Ditra 25 este o membrana separatoare intre stratul suport, de obicei sapa pe  baza de ciment sau arhidrica pe baza de ipsos si finisaj. 

Cu ce ne ajuta?

Datorita structurii acesteia ne ajuta sa separam stratul suport de finisaj, astfel impedicand aparitia fisurilor cauzate de factorii dilatatori (agent termic, cicluri cald rece in cazul incalzirii in pardoseala, infiltratii sau vapori). Mai pe scurt, nu avem crapaturi in finisaj. Capacitatea de a prelua fisurile se datoreaza structurii in forma de coada de randunica, care odata fixata pe pardoseala cu un adeziv flexibil permite dilatarea sapei fara a transmite acest proces mecanic finisajului, fie el gresie sau piatra naturala. 

De asemenea datorita faptului ca are la baza polietilena o putem folosi si ca hidroizolatie, cu conditia sa sigilam imbinarile cu Kerdi Keba, impreuna cu masticul hidroizolator Kerdi Koll.

Acest produs il putem folosi atat la interior cat si la exterior iar datorita faptului ca dilatarea nu se transmite nici din sapa in finisaj si nici invers, o putem folosi in spatile unde dorim sa placam si folosim utilaje grele care creaza o presiune punctuala foarte mare cum sunt depozitele, spatile comerciale cu trafic mare de persoane, alei pietonale sau cu trafic auto.

In cazul in care dorim sa ne montam incalzire in pardoseala, datorita calitatilor sale, ne este permis sa obtinem o inaltime redusa. De obicei sapa o turnam in grosime de 5 pana la 7 cm peste placa cu nuturi si tevi implicit datorita fapului ca aceasta in grosime subtire are tendinta sa creeze fisuri. Datorile la Schluter Ditra 25 putem turna doar 1.5 cm de sapa deasupra placii cu nuturi, astfel obtinand o inertie termica mult imbunatatita, costuri reduse si eficienta considerabila in exploatare.

Schluter Ditra 25 - Membrana de decuplare și etanșare de înaltă performanță

Descriere: Schluter Ditra 25 este o membrană inovatoare de decuplare și etanșare, concepută pentru a proteja și extinde durabilitatea pardoselilor ceramice și de piatră naturală. Cu o grosime de 3.2 mm, această membrană polietilenă cu o structură de noduri pătrate oferă o barieră excelentă împotriva pătrunderii apei și a vaporilor, prevenind deteriorarea prematură a substratului.

Schluter Ditra 25 asigură decuplarea eficientă între stratul suport și placile ceramice, reducând astfel tensiunile cauzate de mișcările și variațiile de temperatură. Acest sistem avansat vă permite să creați pardoseli durabile și estetice, cu un nivel de protecție îmbunătățit și o instalare rapidă și ușoară. Ideal pentru proiectele rezidențiale și comerciale, Schluter Ditra 25 este soluția perfectă pentru a asigura longevitatea și frumusețea pardoselilor dumneavoastră.

În plus, Schluter Ditra 25 poate fi folosit în combinație cu sisteme de încălzire prin pardoseală, sporind astfel confortul și eficiența energetică a spațiilor. Cu proprietăți excelente de distribuție a căldurii, această membrană ajută la reducerea timpului de încălzire și la menținerea unei temperaturi uniforme pe întreaga suprafață a pardoselii.

Datorită flexibilității și versatilității sale, Schluter Ditra 25 se adaptează la o varietate de proiecte și condiții de instalare. Membrana poate fi aplicată pe diverse substraturi, cum ar fi beton, mortar, lemn, plăci de ipsos sau ciment, fiind compatibilă cu majoritatea adezivilor și mortarilor disponibili pe piață.

Schluter Ditra 25 este, de asemenea, recunoscută pentru caracteristicile sale ecologice, fiind realizată din materiale reciclabile și contribuind la un mediu construit mai durabil și prietenos cu mediul înconjurător. Prin alegerea Schluter Ditra 25, veți investi într-o soluție sigură și de încredere, care va îmbunătăți performanța și estetica pardoselilor pentru anii ce vor veni.

 1. Material: Polietilenă de înaltă densitate (HDPE)
 2. Grosime: 3.2 mm
 3. Dimensiuni noduri: 12 x 12 mm (pătrate)
 4. Lățimea rolei: 1 m
 5. Lungimea rolei: Disponibilă în variante de 5, 10 sau 30 m
 6. Greutate: Aproximativ 0.72 kg/m²
 7. Rezistență la temperatură: -30°C până la +80°C
 8. Rezistență la presiune: >10.000 kg/m²
 9. Permeabilitate la vapori de apă: 0.2 g/m²∙24h (ASTM E96)
 10. Clasă de reacție la foc: EFL conform EN 13501-1
 11. Compatibilitate cu sisteme de încălzire prin pardoseală: Da

Instrucțiuni de instalare:

 1. Pregătiți substratul, asigurându-vă că suprafața este curată, plană și fără praf, ulei sau alte impurități.
 2. Aplicați un strat subțire de mortar adeziv adecvat pe substrat, folosind o mistrie dințată.
 3. Așezați membrana Schluter Ditra 25 pe stratul de mortar, cu nodurile orientate în jos. Asigurați-vă că membrana este aliniată corect și nu prezintă cute sau umflături.
 4. Presați ferm membrana în mortar, folosind o racletă sau o rolă, pentru a obține o aderență optimă și pentru a elimina eventualele buzunare de aer.
 5. Aplicați mortar adeziv pe partea superioară a membranei, în zona în care vor fi instalate plăcile ceramice sau de piatră naturală.
 6. Așezați plăcile pe stratul de mortar, menținând o distanță uniformă între ele pentru a permite aplicarea rosturilor.
 7. Lăsați să se usuce conform instrucțiunilor furnizate de producătorul adezivului și, ulterior, aplicați chitul de rosturi pentru a finisa pardoseala.

Recomandăm consultarea unui specialist și respectarea instrucțiunilor producătorului înainte de instalarea membranelor Schluter Ditra 25 pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a beneficia de garanția produsului.

Recenzii

200
1140 ms
278 in 141 ms
View