Gresie Orobico Grey Lucios Satinat 20x120 cm
Gresie Orobico Grey Lucios Satinat 20x120 cm
514,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 740,16 Lei / cutie

Gresie Orobico Grey Lucios Satinat 20x120 cm

Orobico Grey

  • Finisaje disponibile: mat, lucios, lucios satinat, lucios periat, rullato, onda, listello mix;
  • Dimensiune: 10x30, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120, 80x80, 120x120, 20x160, 80x160, 120x260, 160x320 cm;
  • Tipologie: Gresie Portelanata Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
  • Gresie rectificata
  • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie. Iti garantam ca nu vei face diferenta intre piatra naturala si aceasta gresie.
  • Produs Calitatea 1 - Fabricat 100% in Italia   

Lastrele Mega Orobico Grey pot fi utilizate atat pentru spatiile publice mari,cat si pentru interioarele spatiilor rezidentiale chiar si in cele mai intime locatii precum baile. Mega extinde potentialul expresiv al arhitecturii contemporane prin frumusetea sa revolutionara. Nu sunt limitari asupra utilizarii sale: de la fațadele exterioare mari pana la podele si pereti interiori. 

514,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 740,16 Lei / cutie
Stoc epuizat
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 14 si 20 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Dimensiune20x120 cm
FinisajLucios Satinat
Latime20 cm
Stil MontajLa Jumate ( Brick), Rost/Rost (Grid), Herringbone, Aleator (Random)
ColectieMarble Experience
Lungime120 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
Tip ImitatieMarmura
ProducatorItalgraniti Group
Detalii

Detalii

Italgraniti creeaza suprafete cu o frumusete de neegalat, care reflecta intens natura. Industria cu tehnologie de ultima generatie si studiul meticulos al detaliilor naturii evoca marmura ca inspiratie, cu o atentie sporita asupra venelor, armoniei culorilor si la puritatea albului.

Colectiile Marble Experience se bazează pe 3 principii: selectia celor mai cautate tipologii de marmura, inovatia tehnologica si materiale exclusive pentru proiectarea unor suprafete unice. Multumita tehnologiei Mega, putem realiza placi de ceramica de dimensiuni pana la 160 x 320 cm cu o grosime de 6 mm. Pentru realizarea unui design cu suprafete inconfundabile si pretioase, placile marble experience pot fi alegerea corecta. Finisajul lappato-satin este matasos la atingere, acesta este alcatuit din glazurile speciale Italgraniti care absorb lumina si o transforma intr-o stralucire rafinata. Aceasta tehnologie scoate in evidenta micile detalii a materie proiectand un produs cu o eleganta autentica si naturala.

Placile listello mix scot in evidenta cunoasterea profunda a ceramicii si au fost realizate cu scopul de a atinge perfectiunea.

Italgraniti povesteste despre pasiunea pentru ceramica prin noi forme de exprimare. Astfel se nasc placile cu vena continua, suprafete inovatoare care reflecta modele unice in miscare constanta si conexiune intre ele.

Suprafata periata atesta cultura ceramica a Italgraniti; finisajul periat este o referire la pietrele consumate de timp si prin reflexiile sale evoca farmecul pardoselilor eterogene si armonioase.

Onda este suprafata sculptata pentru modelarea zidurilor prin limbajul modern al tridimensionalitatii decorative si al de luminii.

Fiecare placa de 60x120 cm compune un intreg armonios, realizat din miscari sculpturale elegante si cu un stil atemporal. In aceste placi de gresie portelanta se combina performanta si frumusetea; sunt rezistente la pete, ignifuge, nu emit substante organice volatile si nu se deterioreaza; din acest motiv sunt recomandate pentru toate spatiile care necesita inalta performanta si siguranta.

Recenzii

200
1301 ms
151 in 132 ms
View