Piastrelle ITA Circeo Frassino 22,8x91,5 cm
Gresie Imitatie lemn Circeo Frassino 22x91,5 cm
213,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 268,38 Lei / cutie

Gresie Imitatie lemn Circeo Frassino 22x91,5 cm

 • Tipologie: Gresie porțelanată
 • Colecție: Circeo
 • Model: Frassino
 • Finisaj: Mat Dimensiuni: 22x91,5 cm
 • Grosime: 9 mm
 • margini nerectficate
 • 6 piese/cutie - 1,26 mp
 • Rezistent la șocuri și solicitări
 • Poate fi montat atât pe pardoseală cât și pe perete
 • Instalabil în medii umede datorită absorbției reduse a apei
 • Potrivit pentru placarea băilor, bucătăriilor, coridoarelor și livingurilor
 • Adaptat și pentru pardoseli cu încălzire în pardoseală
 • Ușor de curățat și întreținut cu soluții de curățare tradiționale datorită rezistenței mari la produse chimice
 • Fabricat cu tehnologie digitală de ultimă generație
 • Producător: Ceramica ITA
 • Produs 100% Made in Italy
 • Oferta in limita stocului disponibil
213,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 268,38 Lei / cutie
Stoc disponibil: 17.64 m2
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 1.26
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 4 si 7 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
FinisajMat
Latime22.8 cm
Stil MontajDecalat la 1/3 (offset), Rost/Rost (Grid), Herringbone, Dublu Herringbone
Lungime80 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
Tip ImitatieLemn
ProducatorITA Ceramiche
Detalii

Detalii

Descoperiți gresia porțelanată Circeo Frassino, un produs 100% Made in Italy, perfect pentru a adăuga stil și funcționalitate spațiilor interioare. Cu dimensiuni de 22x91,5 cm și grosime de 9 mm, această gresie de înaltă calitate conferă un aspect modern și rafinat băilor, bucătăriilor, coridoarelor și livingurilor. Gresia Iroko poate fi montată atât pe pardoseală cât și pe perete, oferind flexibilitate în design.

Rezistentă la șocuri și solicitări, gresia Circeo Frassino este ideală pentru medii umede, datorită absorbției reduse a apei. Este potrivită și pentru pardoseli cu încălzire în pardoseală. Fabricată de Ceramica ITA cu tehnologie digitală de ultimă generație, gresia iroko este ușor de curățat și întreținut, garantând o durabilitate excelentă în timp.

Următoarele sunt instrucțiunile de montaj pentru gresia porțelanată Circeo Frassino:

 1. Pregătirea suprafeței: Asigurați-vă că suprafața pe care se va monta gresia este curată, uscată, netedă și nivelată. Îndepărtați eventualele resturi, praf sau murdărie. Dacă montați pe o suprafață nouă, asigurați-vă că betonul a avut timp suficient să se întărească.

 2. Planificarea designului: Planificați modelul de montaj înainte de a începe lucrul. Măsurați și marcați unde vor fi plasate plăcile de gresie, având grijă să lăsați loc pentru rosturi de aproximativ 2-3 mm.

 3. Amestecarea adezivului: Amestecați adezivul pentru gresie într-un recipient curat, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Amestecul trebuie să aibă o consistență cremoasă și omogenă.

 4. Aplicarea adezivului: Începeți să aplicați adezivul pe suprafață, folosind o spatulă dințată, începând dintr-un colț al zonei de lucru. Aplicați adezivul pe o suprafață care corespunde aproximativ 1-2 plăci de gresie pentru a vă asigura că adezivul nu se usucă înainte de a fixa plăcile.

 5. Montarea gresiei: Plasați cu atenție plăcile de gresie pe adeziv, apăsând ferm pentru a asigura o bună aderență. Verificați alinierea și nivelarea gresiei cu o riglă sau o bulă de nivel. Repetați procesul pentru fiecare placă, lăsând spațiu pentru rosturi între ele.

 6. Tăierea gresiei: Dacă este necesar să tăiați gresia pentru a se potrivi în anumite zone, utilizați un tăietor manual de gresie sau unul electric cu disc diamantat, având grijă să respectați măsurile și să tăiați linii drepte.

 7. Lăsarea să se usuce: Lăsați adezivul să se usuce conform timpului recomandat pe ambalaj (de obicei, între 24 și 48 de ore).

 8. Chituirea rosturilor: După ce adezivul s-a uscat, aplicați chit de rosturi între plăcile de gresie, folosind o spatulă de cauciuc. Îndepărtați excesul de chit cu o cârpă umedă și lăsați să se usuce conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

 9. Curățarea finală: După ce chitul s-a uscat complet, curățați suprafața gresiei cu o cârpă umedă pentru a îndepărta eventualele pete

Recenzii

200
1139 ms
164 in 88 ms
View