gresie cementina black white 20x20
Gresie Cementina Black & White 20x20 cm
Preț Normal 189,99 Lei Pret Special 79,99 Lei / m2 Pret per ambalaj 86,39 Lei / cutie
-58%

Gresie Cementina Black & White 20x20 cm

 • Gresie 20x20 cm 
 • O cutie contine 27 placi
 • Margini: nerectificate
 • Tip suprafata: Mata
 • Aplicatii: perete sau pardoseala
 • Nu se recomanda montajul in prezenta incalzirii in pardoseala
 • Usor de intretinut si curatat cu solutii traditionale
 • Impermeabil la apa si alte lichide
 • Rezistent la pete
 • Se curata cu detergenti traditionali
 • Se monteaza prin lipire cu adeziv flexibil
 • Produs realizat 100% in Italia
 • Stoc limitat
 • Se monteaza cu rost de dilatare de minim 2 mm
 • Pretabila montajului in zone umede la interior
 • Poate fi montata in baie, bucatarie,living
 • Oferta in limita stocului disponibil
 • Produs realizat 100% in Italia de Ceramica Del Conca SpA
Preț Normal 189,99 Lei Pret Special 79,99 Lei / m2 Pret per ambalaj 86,39 Lei / cutie
Stoc disponibil: 1.96 m2
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 1.08
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 2 si 4 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Dimensiune20x20 cm
FinisajMat
Latime20 cm
Stil MontajRost/Rost (Grid)
Lungime20 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
Tip ImitatiePatchwork
ProducatorCeramica Del Conca SpA
Detalii

Detalii

Colectia decorata de tip patchwork de la Faetano este una versatila si componibila care ne da posibilitatea de a crea un spatiu unic, nemaivazut. Datorita faptului ca putem combina aceasta placa cu imitatie de marmura sau ciment,ne permite sa accentuam zonele de dus sau de cada cat si in acelasi timp sa cream o atmosfera placuta si familiara in casa noastra datorita inspiratiei care vine din natura.

Gresia Cementina Black & White 20x20 cm este o opțiune sofisticată și elegantă pentru cei care doresc să adauge un strop de stil și personalitate în spațiile lor. Această placa ceramică de înaltă calitate combină durabilitatea și funcționalitatea cu un design atractiv, fiind perfectă pentru a îmbogăți orice încăpere.

Cu un model modern în alb și negru, această gresie aduce un contrast îndrăzneț și echilibrat care se potrivește de minune cu o varietate de stiluri de interior. Fie că doriți să creați un spațiu contemporan sau să adăugați un element vizual unic într-un mediu tradițional, Gresia Cementina Black & White este alegerea ideală.

Rezistentă la apă și ușor de întreținut, această gresie este potrivită pentru băi, bucătării, holuri. Dimensiunea sa de 20x20 cm permite o instalare rapidă și simplă, oferind posibilitatea de a crea diverse modele și configurații în funcție de preferințele dvs.

Alegeți Gresia Cementina Black & White 20x20 cm pentru a transforma orice spațiu într-o capodoperă de design și confort.

Acest produs este o gresie-faianta cu un design inspirat din stilul cementinelor, având un aspect alb-negru și măsurând 20x20 cm. Acest tip de placă poate fi folosit în designul de interior modern în mai multe moduri:

 1. Bucătărie: Poți folosi aceste plăci pentru a crea un aspect interesant pe blatul de lucru sau pe peretele din spatele aragazului. Combinația alb-negru oferă un contrast elegant și modern într-o bucătărie cu mobilier minimalist.

 2. Baie: Plăcile pot fi utilizate pe pereți sau pe podea în baie, adăugând un element de stil și personalitate. Poți să le combini cu obiecte sanitare albe și accesorii cromate pentru a crea un aspect sofisticat și modern.

 3. Living: Aceste plăci pot fi folosite pentru a crea o zonă de accent în living, de exemplu în spatele televizorului sau pe un perete din zona de dining. Acest lucru va adăuga profunzime și interes vizual în spațiu.

 4. Hol: Podeaua unui hol poate fi acoperită cu aceste plăci pentru a crea un efect uimitor și o primă impresie memorabilă. Asigură-te că le combini cu un mobilier simplu și modern, pentru a menține un aspect coerent.

 5. Accent de perete: Poți folosi aceste plăci pentru a crea un panou de perete în dormitor, în spatele patului sau într-un colț al camerei. Acest accent de perete va adăuga un element de interes vizual și va transforma peretele într-un punct focal al camerei.

 6. Zone de trecere: Plăcile pot fi utilizate pentru a defini și separa zonele într-o încăpere mare sau într-un spațiu deschis. De exemplu, într-un living open-space, poți folosi aceste plăci pentru a delimita zona de dining de cea de relaxare.

 7. Combinarea cu alte tipuri de plăci: Poți să combini aceste plăci alb-negru cu alte tipuri de plăci, cum ar fi cele cu modele geometrice sau plăci de culoare solidă, pentru a crea un design unic și personalizat.

Iată câteva instrucțiuni de bază pentru montarea gresiei Cementina Black & White 20x20 cm:

 1. Pregătirea suprafeței: Asigurați-vă că suprafața pe care doriți să montați gresia este curată, uscată și nivelată. Îndepărtați praful, murdăria și orice resturi. Dacă suprafața prezintă denivelări, utilizați un mortar autonivelant.

 2. Planificarea: Măsurați și planificați spațiul în care veți monta gresia. Stabiliți un punct central și așezați temporar câteva plăci pentru a vă asigura că modelul și alinierea sunt corecte.

 3. Amestecarea adezivului: Alegeți un adeziv potrivit pentru gresie și amestecați-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

 4. Aplicarea adezivului: Aplicați adezivul pe suprafață, utilizând o spatulă cu dinți. Răsuciți spatula în unghi de 45 de grade și trageți-o înainte pentru a crea caneluri uniforme.

 5. Așezarea gresiei: Așezați cu atenție plăcuțele de gresie pe suprafața cu adeziv, începând de la centrul spațiului și continuând către margini. Apăsați ușor pe gresie pentru a vă asigura că adezivul aderă bine.

 6. Spațierea gresiei: Utilizați distanțiere (clipsuri sau cruciulite) între plăci pentru a menține alinierea corectă și pentru a crea un spațiu uniform între ele. Aceste distanțiere vor permite aplicarea ulterioară a chitului de rosturi.

 7. Tăierea gresiei: Folosiți o mașină de tăiat gresie sau o unealtă de tăiere manuală pentru a tăia plăcile după nevoie, în funcție de dimensiunile și formele specifice ale spațiului.

Recenzii

200
1276 ms
411 in 186 ms
View