Despre ITILES

ITILES este un brand  cu capital privat 100% romanesc. In Romania suntem prezenti fizic in 3 orase: Cluj Napoca, Constanta si Bacau. In Italia brandul ITILES este prezent online, urmand a fi prezenti si fizic printr-un nou showroom in Milano. Importam in Romania placi ceramice, obiecte sanitare, robineti, mobilier de baie si multe altele produse conexe din Italia.  
Oferim o gama larga de produse care sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si design. Gama noastra de produse include stiluri traditionale si contemporane pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Am pornit la drum in anul 2005 si de atunci suntem tot timpul in cautarea de a ne imbunatati atat personal cat si profesional.

Avem sediul central in Cluj Napoca, Romania, dar furnizam si amenajam bai in toata Romania – asa ca oriunde v-ati afla, va putem ajuta sa va transformati visele la baie in realitate!

ITILES este un magazin unic pentru toate nevoile dumneavoastra cand vine vorba de amenajari si nu numai – de la podele, fatade, terase,spatii comerciale, restaurante pana proiecte non rezidentiale de mari dimensiuni, avem totul acoperit! Suntem pasionati de placari in special si ne mandrim cu produsele noastre de inalta calitate, in completare facem tot posibilul sa venim si cu un serviciu excelent pentru clienti si colaboratori.

Avem o gama larga de produse pentru baie din care sa alegeti, inclusiv toalete, chiuvete, robineti, dusuri, cazi, gresie, oglinzi, mobiliere de baie si multe altele. Oferim, de asemenea, un serviciu profesional de consiliere – asa ca, indiferent daca porniti de la zero sau aveti nevoie doar de inlocuirea unor sanitare vechi, va putem ajuta.

Daca nu sunteti sigur de ce aveti nevoie sau de unde sa incepeti, echipa noastra prietenoasa si experimentata este intotdeauna la indemana pentru a va oferi sfaturi si pentru a va ajuta sa gasiti produsele perfecte pentru baia dvs. Oferim oferte si consultatii gratuite – asa ca de ce sa nu ne sunati astazi pentru a discuta cerintele dumneavoastra?

Care este cea mai importanta componenta a progresului pentru compania dumneavoastra?

Cresterea afacerilor si imbunatatirea standardelor de viata prin educarea oamenilor atat in Romania, cat si in strainatate. Echipa noastra din 20 de angajati creste permanent; avem acum in jur de 18 de colegi, iar departamentul nostru de logistica a crescut exponential datorita deschiderii de noi filiale in Bacau si Constanta. Desi 70% din activitatea noastra se desfasoara online, extinderea la nivel fizic arata ca cea mai mare parte a oamenilor isi doresc totusi o abordare directa a stilarii interioarelor, dar implica si construirea increderii in special fata de o afacere online. Avem nevoie de aceasta interactiune umana cu clientii chiar daca educatia tehnologica progreseaza. Cu fiecare nou magazin deschis ne axam pe pregatirea cat mai multor persoane cu privire la modul de utilizare a acestor instrumente/instrumente care le simplifica amenajarea locuinteleor sau decorul spatiului de lucru.

Daca nu sunteti sigur de ce aveti nevoie sau de unde sa incepeti, echipa noastra prietenoasa si experimentata este intotdeauna la indemana pentru a va oferi sfaturi si pentru a va ajuta sa gasiti produsele perfecte pentru baia dvs. Oferim oferte si consultatii gratuite – asa ca de ce sa nu ne sunati astazi pentru a discuta cerintele dumneavoastra?

ITILES este magazinul online al DS Ceramica SRL. Ne puteti gasi intr-o ambianta placuta dar in acelasi timp unica si cu o echipa mereu pregatita sa va intampine si sa va consilieze.

Astăzi, vom continua sa va livram acea viziune de care aveti nevoie pentru ca acasă sa fie in pas cu moda, creand inspiratie si frumusete în spații interioare și exterioare.

Prin showroomul nostru cat si online, va punem la dispozitie colectii exclusive de gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet si multe alte produse conexe.

 

SC DS Ceramica SRL

RO17895083

J12/3087/24.08.2005

Sediu Social - Str Borhanciului nr 64 Birou 1, Parter

Cluj-Napoca, jud. CLUJ

Tel : (0040) 799 958 360 

 

 
200
614 ms
76 in 43 ms
View