Faianta Decorata Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm
Faianta Decorata Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm
510,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 734,40 Lei / cutie

Faianta Decorata Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm

 • Tipologie: Decor din Gresie portelanata
 • Colectie: Ludo
 • Model: Banano
 • Finisaj: Mat
 • Dimensiuni: 60x120 cm
 • Grosime 7 mm
 • Margini rectificate
 • 2 placi/cutie - 1.44 m2
 • Designul continua de pe o placa pe cealalta atat pe orizontala cat si pe verticala
 • Placi realizate dintr-un material omogen, compact si rezistent in timp
 • Cu aceasta faianta se pot crea pereti cu un impact vizual ridicat
 • Usor de montat chiar si in bai mici, fiind ideala incusiv montajului intre corpuri la bucatarie sau in living ori hol
 • Se monteaza cu rost de dilatare de minim 2 mm
 • Se curata usor datorita suprafetei lipsite de structuri
 • Usor de intretinut cu solutii traditionale de curatare
 • Pretabil pentru ambiente umide datorita gradului redus de absorbtie al apei 
 • Produs realizat prin tehnologie digitala de ultima generatie
 • Producator: Ceramica Rondine
 • Produs 100% Made in Italy
510,00 Lei / m2 Pret per ambalaj 734,40 Lei / cutie
La comanda
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 1.44
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 14 si 21 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
Dimensiune60x120 cm
FinisajMat
Latime60 cm
Stil MontajRost/Rost (Grid)
Lungime120 cm
AplicabiltiatePerete (Wall)
Tip ImitatieDecor
ProducatorITALCER SPA
Detalii

Detalii

Simplu. Elegant. Modern.

În trei cuvinte toată esența Ludo. Daca vrei sa dai propriul stil peretilor baii sau bucatariei tale, gresia decorata este solutia ideala pentru personalizarea camerelor. O serie care își atrage inspirația din jocul cromatic, dintr-un amestec liber și vesel de culori, desene și forme.

Din culorile și nuanțele celor opt modele de bază ale Ludo se nasc cinci decorațiuni. Inspirându-ne din natură, exprimă rafinament și eleganță. Decoratiunile ton pe ton, frunzișul colorat, loviturile de cerneală sunt expresia estetică maximă.

Complet cu cinci decorațiuni și trei structuri 3D, Ludo face fiecare cameră unică, personalizând-o într-un mod exclusiv și original. O linie la modă care aprinde imaginația și partea creativă a fiecăruia dintre noi.

Din punct de vedere tehnic, inovațiile de producție au făcut pași uriași, crescând rezistența și deci utilizarea practică a plăcilor din gresie portelanată. Concret, principalele caracteristici tehnice ale materialelor de acoperire din gresie sunt: ​​rezistenta la abraziune, rezistenta la lumina solara, rezistenta la apa si taiere rectificata.

Descoperă Faianta Decorată Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm, soluția perfectă pentru a adăuga un element de stil și personalitate în spațiul tău. Această faianță de calitate superioară, produsă de prestigiosul brand Rondine, prezintă un design atractiv și unic, potrivit pentru orice tip de ambient.

Caracteristici principale ale Faianței Decorate Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm:

 • Design unic și atractiv, cu motive decorative inspirate din natură;
 • Dimensiuni generoase de 60x120 cm, perfecte pentru a crea un efect vizual impresionant;
 • Finisaj mat, care conferă un aspect elegant și rafinat;
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în timp;
 • Potrivită pentru diferite spații, cum ar fi băi, bucătării sau livinguri;
 • Ușor de instalat și întreținut, pentru un aspect proaspăt și curat.

Faianta Decorată Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm reprezintă alegerea perfectă pentru a-ți personaliza și înfrumuseța spațiul cu un produs de calitate și design excepțional. Alege acest model de faianță și bucură-te de un ambient plin de stil și rafinament.

Rondine este un renumit producător italian de plăci ceramice, faianță și gresie, apreciat pentru inovația, calitatea și designul său excepțional. Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul ceramicii, Rondine s-a impus ca lider în industrie, combinând tradiția și experiența cu tehnologiile moderne și tendințele actuale.

Compania se mândrește cu o gamă largă de produse, oferind soluții pentru orice tip de proiect, de la spații rezidențiale până la cele comerciale. Rondine se concentrează pe dezvoltarea unor colecții unice și inovatoare, care reflectă stilul și rafinamentul italian, fără a compromite funcționalitatea și durabilitatea produselor sale.

Angajamentul față de mediu este o altă valoare importantă pentru Rondine. Compania acordă o atenție deosebită reducerii impactului asupra mediului și promovării unor practici de producție durabile, pentru a crea produse ecologice și responsabile.

Prin alegerea produselor Rondine, vei beneficia de o calitate excepțională, design unic și inovație în domeniul ceramicii. Fie că îți dorești o baie modernă, o bucătărie elegantă sau un spațiu comercial atrăgător, Rondine are soluția perfectă pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Montarea faianței Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm este un proces simplu dacă urmezi pașii corecți și utilizezi uneltele potrivite. Iată instrucțiunile de montaj pentru a te asigura că faianța este instalată corect și durabil:

 1. Pregătirea suprafeței: Asigură-te că suprafața pe care vei monta faianța este curată, uscată și netedă. Eventualele denivelări sau impurități pot afecta aderența adezivului și aspectul final.

 2. Aplicarea adezivului: Alege un adeziv potrivit pentru faianță și amestecă-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu ajutorul unei mistrii dințate, aplică adezivul pe perete într-un strat uniform, având grijă să nu acoperi o suprafață mai mare decât o placă de faianță pe care o poți monta într-un interval scurt de timp.

 3. Montarea faianței: Apasă placa de faianță pe peretele cu adeziv, asigurându-te că este aliniată corect la orizont și verticale. Folosește distanțierele potrivite între plăci pentru a crea o separație uniformă și pentru a preveni mișcarea plăcilor în timpul uscării adezivului.

 4. Continuă montarea: Repetă pașii 2 și 3 pentru a monta plăcile de faianță pe întreaga suprafață dorită. Asigură-te că plăcile sunt aliniate corect și că distanțele dintre ele sunt uniforme.

 5. Lăsarea adezivului să se întărească: Lasă adezivul să se întărească timp de 24 de ore sau conform instrucțiunilor specificate pe ambalajul adezivului.

 6. Aplicarea chitului: După ce adezivul s-a întărit, aplică chitul pe suprafața faianței, umplând toate spațiile dintre plăci. Folosește o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta excesul de chit și pentru a uniformiza suprafața.

 7. Curățarea finală: După ce chitul s-a uscat conform instrucțiunilor de pe ambalaj, curăță faianța cu o cârpă umedă pentru a îndepărta reziduurile de chit și a lăsa suprafața strălucitoare și curată.

Odată ce acești pași sunt urmați corect, vei avea o faianță Rondine Ludo Banano Mat 60x120 cm montată cu succes și durabil în spațiul tău.

Recenzii

200
1409 ms
376 in 235 ms
View