Bideu Suspendat Tesi Ideal Standard Negru Mat
Bideu Suspendat Tesi Ideal Standard Negru Mat
Preț Normal 1.601,00 Lei Pret Special 1.249,00 Lei / buc
-22%

Bideu Suspendat Tesi Ideal Standard Negru Mat

  • Bideul se prezinta cu gaura de baterie
  • Dimensiuni gabarit : 54 x 36 x 30 cm [LxlxH]
  • Material : ceramica sanitara
  • Finisaj : negru mat
  • Bateria din imagine nu este inclusa in pret
  • Produs 100% BELGIA
  • Garantie 2 ani
  • Furnizor Ideal Standard
  • Colectie TESI
Preț Normal 1.601,00 Lei Pret Special 1.249,00 Lei / buc
La comanda
Bucati
Poti cumpara doar multiplu de 1
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 4 si 7 zile lucratoare
Pay in rates banner
Specificatii

Specificatii

Alte informatii
FinisajNegru mat
ProducatorIdeal Standard
Varianta FinisajMat
Detalii

Detalii

Prin colectia TESI, Ideal Standard inspira calitate, stil si versatilitate in egala masura. Caracterizate de linii geometrice clare, contrabalansate de linii delicate si forme rotunde, complimenteaza perfect calitatile stilistice ale ceramicii din aceeasi gama. Tesi este o noua suita contemporana care ofera un stil geometric si o solutie completa de baie. Vasele de toaleta Tesi ofera tehnologia inovatoare Aquablade care ofera cea mai buna estetica, performanta si igiena de pe piata.

Accesibilitatea ridicata si versatilitatea oferite de colectia Tesi de la Ideal Standard ofera solutii nesfarsite pentru orice amenajare interioara. Liniile sale geometrice fine si tehnologia inovatoare Rimless confera o usoara si buna curatare a vaselor toaleta si transforma baia într-un spatiu modern si placut. Astfel colectia Tesi inspira calitate, stil si versatilitate in egala masura. Caracterizate de linii geometrice clare, contrabalansate de linii delicate si forme rotunde, complimenteaza perfect calitatile stilistice ale ceramicii din aceeasi gama.

Ceramica vaselor Ideal Standard din gama Tesi este de foarte mare calitate fiind turnata in una din cele mai moderne fabrici de obiecte sanitare din lume. Calitatea ceramicii care are o garantie extinsa de 25 de ani data de producator impreuna cu pretul rezonabil fac din acest set o alegere simpla si inteleapta pentru oricine care doreste sa aiba o baie aerisita si moderna care creeaza zi de zi stare de bine si inspiratie .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenzii