Gresie Calacatta Gold Lucios 60x120 cm
Gresie Calacatta Gold Lucios 60x120 cm
Pret Special 109,00 Lei / m2 Preț Normal 276,00 Lei

Gresie Calacatta Gold Lucios 60x120 cm

 • Gresie Portelanta imitatie Marmura 
 • Tip Imitatie: Calacatta gold
 • Dimensiune 60x120
 • Suprafata lucioasa
 • Usor de curatat si intretinut cu solutii traditionale
 • Margini rectificate
 • Grosime placa 9.5 mm
 • Rezistenta si recomandabila in cazul montajului in prezenta incalzirii in pardoseala
 • Tipologie: Gresie Portelanata Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
 • Gresie rectificata
 • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie. Iti garantam ca nu vei face diferenta intre piatra naturala si aceasta gresie.
 • Produs realizat de Italgraniti Group 100% in Italia   
 • Oferta valabila pana la epuizarea stocului
Gresie Calacatta Gold Lucios 60x120 cm este disponibil pentru a cumpăra în trepte de 1.44
Pret Special 109,00 Lei / m2 Preț Normal 276,00 Lei
În stoc
Metri patrati
Stock disponibil: 284.4 m2
Comanda telefonic la 0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine între 1 și 3 zile

Detalii

Italgraniti creeaza suprafete cu o frumusete de neegalat, care reflecta intens natura. Industria cu tehnologie de ultima generatie si studiul meticulos al detaliilor naturii evoca marmura ca inspiratie, cu o atentie sporita asupra venelor, armoniei culorilor si la puritatea albului.

Colectiile Marble Experience se bazează pe 3 principii: selectia celor mai cautate tipologii de marmura, inovatia tehnologica si materiale exclusive pentru proiectarea unor suprafete unice. Multumita tehnologiei Mega, putem realiza placi de ceramica de dimensiuni pana la 160 x 320 cm cu o grosime de 6 mm.

Pentru realizarea unui design cu suprafete inconfundabile si pretioase, placile marble experience pot fi alegerea corecta.

Finisajul lappato-satin este matasos la atingere, acesta este alcatuit din glazurile speciale Italgraniti care absorb lumina si o transforma intr-o stralucire rafinata. Aceasta tehnologie scoate in evidenta micile detalii a materie proiectand un produs cu o eleganta autentica si naturala.

Placile listello mix scot in evidenta cunoasterea profunda a ceramicii si au fost realizate cu scopul de a atinge perfectiunea. Italgraniti povesteste despre pasiunea pentru ceramica prin noi forme de exprimare. Astfel se nasc placile cu vena continua, suprafete inovatoare care reflecta modele unice in miscare constanta si conexiune intre ele.

Suprafata periata atesta cultura ceramica a Italgraniti; finisajul periat este o referire la pietrele consumate de timp si prin reflexiile sale evoca farmecul pardoselilor eterogene si armonioase.

Onda este suprafata sculptata pentru modelarea zidurilor prin limbajul modern al tridimensionalitatii decorative si al de luminii.

Fiecare placa de 60x120 cm compune un intreg armonios, realizat din miscari sculpturale elegante si cu un stil atemporal. In aceste placi de gresie portelanta se combina performanta si frumusetea; sunt rezistente la pete, ignifuge, nu emit substante organice volatile si nu se deterioreaza; din acest motiv sunt recomandate pentru toate spatiile care necesita inalta performanta si siguranta.

Alte informatii

Alte informatii
Dimensiune 60x120 cm
Finisaj Lucios