Panou de dus Ares negru
Panou de dus Ares negru
Pret Special 1.299,00 Lei / buc Preț Normal 1.416,00 Lei

Panou de dus Ares negru

Ares este panoul de dus ideal pentru a reinnoi mobilierul tehnic al baii tale. Stilul sau sobru si patrat il face usor de introdus in orice tip de cabina de dus. Echipata cu cele mai moderne conforturi, aceasta coloana de dus este completa ,cu dus de mana cu suport ABS, raft integrat cu sapun si jet dublu hidromasaj in ABS cromat cu posibilitate de reglare.
Pret Special 1.299,00 Lei / buc Preț Normal 1.416,00 Lei
In stoc furnizor
Bucati
Poti cumpara doar multiplu de 1
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 14 si 20 zile
Detalii

Detalii

Panou de dus Ares cu dus de mana si jeturi hidromasaj reglabile culoare negru

Ares este panoul de dus ideal pentru a reinnoi mobilierul tehnic al baii tale. Stilul sau sobru si patrat il face usor de introdus in orice tip de cabina de dus. Echipata cu cele mai moderne conforturi, aceasta coloana de dus este completa ,cu dus de mana cu suport ABS, raft integrat cu sapun si jet dublu hidromasaj in ABS cromat cu posibilitate de reglare. Vopseaua neagra il face un panou de dus elegant, foarte potrivit pentru baile de lux moderne. Datorita deviatorului de alama este posibil sa selectati iesirea cu jet de apa. Panoul de dus Ares reprezinta cea mai apreciata solutie pentru simplitatea sa de instalare, practicitatea de utilizare si igiena maxima.

Caracteristici:

Tip: Panou de dus Ares

Dimensiuni: 165 x 20 x 52 cm

Dimensiunile corpului panoului: 7 cm

Furtun de dus: 150 cm cu cusatura dubla

Material panou: aluminiu vopsit

Culoare: negru lucios

Suport de dus de mana si dus de mana: ABS cromat

Deviator: alama

Butoanele din ABS cromat

Jeturi hidro: 2 zone in ABS cromat

Jeturi reglabile

Vas cu sapun ABS

Atentia la bunastarea zilnica a dus la crearea unei intregi colectii de panouri de dus de design, echipate cu un sistem integrat de hidroterapie cu jeturi de hidromasaj. Transforma stilul baii tale cu panoul de dus elegant negru!

Recenzii