Serviciu Clienti

Livrare
Materiale care sunt în stoc la centrul nostru de distributie sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data comenzii. Produsele aduse strict pe comanda au datele de livrare stipulate in pagina fiecarui produs. In anumite situatii exceptionale marfa comandata poate intarzia intre 3-7 zile calendaristice. Orele de livrare sunt in principiu relative. In ziua in care este previzionata, va trebui sa fie cineva la adresa data in comanda altfel veti putea fi taxati suplimentar pentru a doua livrare. Un reprezentant al firmei noastre va va tine la curent pe email sau telefonic vizavi de posibile intarzieri si se va pune de acord impreuna cu dmv in a stabili date si ore convenabile de livrare. Magazinul nu poate fi tras la răspundere pentru nerespectarea programului si a datelelor scadente de livrare . Datele de livrare, sunt aproximate și nu pot fi promise în nici o circumstanță. Opțiuni de expediere În funcție de mărimea și cantitatea de materialelor expediate, acestea pot fi expediate prin Fan Courier sau prin transportatori locali. Serviciul de livrare este unul serviciu gratuit. Transporturile prin Curier vor fi livrate la adresa furnizată și pot necesita o semnătură pentru livrare. Transporturile de marfă cu transportatori locali sunt livrări directe. Dmv sunteti responsabil de a asigura ca minim o persoana va fi la domiciliul de livrare și să semneze pentru materiale. Compania de transport nu se va muta fizic produsele comandate mai departe de vecinatatea masinii. Manipularile in scari de bloc sau in interiorul imobilelor nu poate avea loc.
Privacy & Securitate
Toate Datale care le procesam au caracter secret si nu vor vi dezvaluite
Retur & inlocuiri
In cazul in care in momentul livrarii veti constata ca unul sau mai multe produse au ajuns la destinatie prezentand defecte sau spartiuri, ciobituri etc sunteti obligat sa ne faceti o sesizare scrisa la adresa de email office@itiles.ro prezentand cat mai multe detalii posibile, cum ar fi poze sau alte materiale relevante plangerii. Termenul de inlocuire a unui produs este de 30 de zile calendaristice
Comenzi
Comenzile plasate prin www.itiles.ro se livreaza gratuit la dumneavoastra acasa.Comenzile de orice dimensiune pot fi ridicate de asemenea de la depozitul nostru logistic.In cazul in care sunt disponibile, mostrele se ofera cu GRATUIT dar va trebui sa achitati contravaloarea curierului.Transportul gratuit se aplică numai comenzilor plasate în Romania. Destinații de transport internațional, UE, vor suporta o taxă suplimentară de transport. Comenzile suplimentate cu mai putin de 10 m2 nu se livreaza gratuit, de asemenea durata de livrare a acestor produse poate fi intre 14 si 60 zile calendaristice sau se pote achita taxa de livrare urgenta care costa 750 lei (TVA Inclus) si dureaza 7 zile lucratoare.Transportul gratuit se aplica doar comenzilor de peste 1000 lei ( TVA Inclus). .
Plati
Platile se opereaza in urma facturilor proforme generate de site-ul nostru sau de calculele si informatile oferite prin email. Pentru produsele aduse la comanda se plateste 50% in avans din totalul comenzii conform facturii fiscale de avans, restul platii urmand a fi platit in momentul in care comanda dumneavoastra ajunge in depozitul nostru inainte de expediere. Pentru plata integrala in avans se aplica un discount standard de 5%. In cazul in care sunt oferite preturi in moneda EURO, in momentul facturarii se va adauga 1,5% in plus fata de cursul valutar BNR. Toate platile se vor efectua prin virament bancar in contul firmei noastre deschis la Banca Raiffeisen si care poate fi regasit pe fiecare factura.
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.