Serviciu Clienti

Livrare
Ca procedura standard produsele care sunt în stoc la centrul nostru de distributie sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data comenzii. Produsele aduse strict pe comanda au datele de livrare stipulate in pagina fiecarui produs.
Orele de livrare sunt in principiu relative. In ziua in care este previzionata, va trebui sa fie cineva la adresa data in comanda altfel veti putea fi taxati suplimentar pentru a doua livrare.
Un reprezentant al firmei noastre va va tine la curent pe email sau telefonic vizavi de timpii de realizare a expedierilor si se va pune de acord impreuna cu dmv vizavi de stabilirea unui moment convenabil pentru realizarea acesteia.
Magazinul nu poate fi tras la răspundere pentru nerespectarea programului si a datelelor scadente de livrare . Datele de livrare, sunt aproximate și nu pot fi promise în nici o circumstanța.
Opțiunile de expediere sunt in funcție de mărimea și cantitatea de materialelor expediate si le veti regasi ca si optiuni presetate in momentul realizarii comenzii. 
Serviciul de livrare este unul gratuit pentru comenzi ce depasesc 1000 de lei in in localitatile resedinta de judet sau unde kilometrii exteriori nu depasesc un numar de 20.
Transporturile prin Curier vor fi livrate la adresa furnizată de tine și pot necesita o semnătură pentru livrare.
Transporturile de marfă cu transportatori locali sunt livrări directe. Dmv sunteti responsabil de a asigura ca minim o persoana va fi la adresa de livrare. Compania de transport nu va muta fizic produsele comandate mai departe de vecinatatea masinii. Manipularile in scari de bloc sau in interiorul imobilelor nu poate avea loc.
Privacy & Securitate
Toate Datale care le procesam au caracter secret si nu vor vi dezvaluite
Retur & inlocuiri
In cazul in care in momentul livrarii veti constata ca unul sau mai multe produse au ajuns la destinatie prezentand defecte sau spartiuri, ciobituri etc sunteti obligat sa ne faceti o sesizare scrisa la adresa de email [email protected] prezentand cat mai multe detalii posibile, cum ar fi poze sau alte materiale relevante plangerii. Termenul de inlocuire a unui produs este de 30 de zile calendaristice
Comenzi
Comenzile plasate prin www.itiles.ro se livreaza gratuit la dumneavoastra acasa pentru comenzi ce sunt egale sau mai mari cu suma de 1000 de Lei TVA inclus. Comenzile de orice dimensiune pot fi ridicate de asemenea de la depozitul nostru logistic sau direct din magazin.
In cazul in care sunt disponibile, mostrele se ofera cu titlu GRATUIT pana la 5 buc ,dar va trebui sa achitati contravaloarea curierului.
Transportul gratuit se aplică numai comenzilor plasate în Romania.
Destinații de transport internațional, UE, vor suporta o taxă suplimentară de transport.
Comenzile suplimentate cu mai putin de 10 m2 nu se livreaza gratuit, de asemenea durata de livrare a completarilor poate fi intre 14 si 60 zile calendaristice sau se pote achita taxa de livrare urgenta care costa 750 lei (Plus TVA) si dureaza 7 zile lucratoare.
Plati
Platile se opereaza in urma facturilor proforme sau fiscale generate de site-ul nostru sau oferite prin email de la adresa [email protected]
Pentru produsele aduse la comanda se plateste 100% in avans din totalul comenzii conform facturii fiscale de avans, in momentul in care se realizeaza livrarea veti primi o factura fiscala cu suma 0.
In cazul in care sunt oferite preturi in moneda EURO, in momentul facturarii se va adauga 1,5% in plus fata de cursul valutar BNR. Toate platile se vor efectua prin intermediul Mobilpay sau virament bancar in contul firmei noastre deschis la Banca ING si care poate fi regasit pe fiecare factura.