Robinet Lavoar Paffoni Elle Crom
Robinet Lavoar Paffoni Elle Crom
978,00 Lei / buc Pret per ambalaj 978,00 Lei /

Robinet Lavoar Paffoni Elle Crom

  • Tip: baterie lavoar;
  • Finisaj: crom;
  • Scurgere: nu este inclusa;
  • Reductor de debit
  • Furtunuri de racord incluse in otel inoxidabil 3/8 G ''
  • Marca Paffoni reprezinta un punct de referinta in sectorul de robinete Made in Italy: o companie lider capabila sa garanteze cea mai mare disponibilitate a produselor acoperite de o garantie de 5 ani.
  • Produsele Paffoni sunt fabricate cu cele mai bune materii prime si componente, in conformitate cu standardele de calitate stabilite de institutele de certificare italiene si europene.
978,00 Lei / buc Pret per ambalaj 978,00 Lei /
La comanda
Bucati
Poti cumpara doar multiplu de 1
Află când intră în promoție Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 7 si 10 zile
Detalii

Detalii

Mixer Paffoni Elle pentru lavoar cu set flexibile din otel inoxidabil 3/8.
Acest robinet de chiuveta dispune de o noua linie de design convenabil pentru a da baii tale un aspect modern si minimalist.

Mixerul de lavoar Paffoni Elle cu corp monobloc este confectionat din alama cromata pentru a rezista cel mai bine la umiditate si agenti externi si este, de asemenea, furnizat complet cu furtunuri pentru o utilizare imediata si usoara. Sistemul de inchidere sub presiune, numit click-clack, este cel mai convenabil mod de a pastra cu usurinta apa in chiuveta sau bideu. Cu o simpla apasare, capacul se deschide pentru a face apa sa cada sau sa se inchida pentru a o contine. Acest nou mecanism de inchidere / deschidere a chiuvetei si dopului pentru bidet reprezinta avangarda in mobilierul de baie contemporan. Alegerea mixerelor Paffoni pentru scurgerile cu clic-clack va face camera functionala si pretioasa.

Recenzii