Lastra Gresie Slim 6 mm Mega Sahara Noir

495,00 Lei
Opțiuni
lastra gresie slim
SKU
Lastra Gresie Slim 6 mm Mega Sahara Noir

Detalii

Lastra gresie Mega Sahara Noir produsa in Italia prin ultima tehnologie in materie de gresie si faianta.

Acest produs vine impachetat intr-un palet special din lemn. Pentru Cantitati sub 10 m2, se aplica un cost al ambalajului de 470 lei.

Acest produs versatil poate fi montat inclusiv pe pardoseli existente utilizand membrana Schluter Ditra 25

Acest produs poate fi placat fara probleme si pe suprafetele deja placate cu ceramica.

Cu ce ne ajuta Ditra 25?

Ditra 25 este o membrana din polietilena care datorita structurii sale, odata lipita de pardoseala cu adeziv ceramic, ne preaia toata dilatarea sapei sau a stratului suport, astfel nu riscam sa avem crapaturi sau alte leziuni in suprafata finisajului.

Tehnica de taiere si montaj o puteti gasi in urmatorul link: Montaj Lastre Gresie

Alte informatii

Alte informatii
Culoare Alb
Unitate masura m2

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Lastra Gresie Slim 6 mm Mega Sahara Noir
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.