Transport Gratuit


Materiale care sunt în stoc la centrul nostru de distributie sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data comenzii. Produsele aduse strict pe comanda au datele de livrare stipulate in pagina fiecarui produs. In anumite situatii exceptionale marfa comandata poate intarzia intre 3-7 zile calendaristice.

Orele de livrare sunt in principiu relative. In ziua in care este previzionata, va trebui sa fie cineva la adresa data in comanda altfel veti putea fi taxati suplimentar pentru a doua livrare. Un reprezentant al firmei noastre va va tine la curent pe email sau telefonic vizavi de posibile intarzieri si se va pune de acord impreuna cu dmv in a stabili date si ore convenabile de livrare.
 Magazinul nu poate fi tras la răspundere pentru nerespectarea programului si a  datelelor scadente de livrare . Datele de livrare, sunt aproximate și nu pot fi promise în nici o circumstanță.
Opțiuni de expediere

În funcție de mărimea și cantitatea de materialelor expediate, acestea pot fi expediate prin Fan Courier sau prin transportatori locali. Serviciul de livrare este unul serviciu gratuit. Transporturile cu Fan Courier vor fi livrate la adresa furnizată și pot necesita o semnătură pentru livrare. Transporturile de marfă cu transportatori locali sunt livrări directe. Dmv sunteti responsabil de a asigura ca minim o persoana va fi la domiciliul de  livrare și să semneze pentru materiale. Compania de transport nu se va muta fizic produsele comandate mai departe de vecinatatea masinii. Manipularile in scari de bloc sau in interiorul imobilelor nu poate avea loc.


SPARTURI / CIOBITURI / PRODUSE LIPSĂ

In timp ce noi facem tot posibilul pentru a asigura ca  materialele noastre sunt ambalate și manipulate corespunzator, noi înțelegem că unele daune se pot întâmpla în continuare în procesul de livrare a materialelor noastre. Pentru materialele achiziționate prin www.itiles.ro, urmați acești pași imediat pentru a asigura atenția promptă:


Vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți cu orice întrebări cu privire la comanda sau aceste politici: 0752 758 559.

Conform Legii aveti la dispozitie 15 zile calendaristice pentru a returna o comanda. Costul returului va fi suportat de catre client.

Retururile de marfa se vor face in aceleasi conditii in care ati receptionat marfa. Nu se accepta placi cu adeziv pe spate sau care nu sunt in cutiile lor originale.

Conform legii termenul de solutionare a unei reclamatii este de 30 de zile calendaristice. Compensatia primita poate fi in bani sau in produse inlocuite.