La fel ca toate decoratiunile care le avem in casa, usile sunt element important care trebuie integrate in conceptul unui spatiu de locuit.

In urma cu aproape 4 ani de zile, concomitent cu munca asupra designului showroomului nostru am cautat un concept de usi, putin invaziv, minimalist si care sa poata deveni in scurt timp un nou motor de crestere a capacitatii noastre de a oferi clientilor materialele necesare amenajarii unui camin. Intr-una dintre multele noastre vizite din Italia, dupa multe cautari am ajuns sa cunoastem furnizorul L'invisible. O fabrica impresionanata, cu linii de productie a cadrelor robotizate si atentia spre o calitate superioara atat a servicilor cat si a produselor in sine.

Conceptul de usi Filo Muro, adica usi care se inchid la fila peretelui, se foloseste in marea majoritate a cazurilor in amenajarile pe stil modern, dar in acelasi timp le putem gasi locul si in stiluri clasice sau neoclasice, placate cu boiserie, piatra, lavabil, stucco venetian sau multe alte finisaje.

Cel mai vandut produs al nostru este usa filo muro batanta cu balamale invizibile si vopsita pe RAL, in general mat.

Cu o garantie de 10 ani pentru profilul de aluminiu, care este unic din punct de vedere al constructiei, L'Invisible ne ofera si usi care intra in perete complet, usi pivotante care se pot roti chiar 360 de grade, usi cu inaltimi de pana la 6 m si multe altele.

Daca doriti sa exploram impreuna idea acestor usi deosebite, nu ezitati sa ne vizitati la showroomul iDesign de pe strada Calarasilor nr 1 din Cluj-Napoca.

Mai jos puteti vizualiza si o serie de exemple:


Usa Filo Muro care intra in perete


Usa pivontanta 360 de grade pe inaltimea peretelui.


Usa Cu boiserie si tapet


Usa din doua canate, care intra in perete, placata cu piatra naturala


Usa Filo Muro vopsita RAL Lucios

Concept Usi l"invisible

Amenajare Showroom iDesign
Etapele amenajarii showroomului iDesign de pe Cetatuia din Cluj...
Echipa iDesign
Afla cine sta in spatele acestui website si a povestii iDesgin
read more ⟶
Leave a comment