Datorita faptului ca am avut ocazia sa amenajam un spatiu deosebit, intr-o cladire istorica din Cluj-Napoca, dorim sa impartasim aceasta experienta cu voi, cei care ne vizitati websiteul si blogul implicit.

Showroomul iDesign by DS a luat nastere odata cu Grand Openingul din data de 14 noiembrie 2014, intr-o cladire din secolul XVIII situata pe Cetatuia orasului Cluj-Napoca. inaintea acestui Showroom, societatea noastra a activat intr-un spatiu comercial din zona semi-centrala, ocupandu-se in principal cu importul de gresie si faianta din Italia.

In prima instanta multa lume a avut indoieli in privinta reabilitarii acestui spatiu datorita problemelor care trebuiau abordate, dar noi am crezut tot timpul in idea noastra si pe parcursul a aproximativ 6 luni de am lucrat intens la partea de design a spatiului, multe idei au venit si au plecat, dar intr-un final am decis sa nu periclitam partea frumoasa a acestei cladiri si sa lasam impresia ca am intervenit cat se poate de putin asupra ei.

Astefel am decis sa abordam un design minimalist, cu culori neutre, unde albul, negrul si griul sa fie nuantele dominante care sa nu obstructioneze valoare istorica a cladirii. Pentru a da un feeling usor industrial am folosit materiale cum ar fi rasina epoxidica pe pardoseala, gresia care imita un lemn vechi recuperat si placi ceramice de dimensiuni mari (100x300 cm) in zona bailor.

Procesele intermediare au fost multe, am curatat peretii manual, am turnat placi de beton, am montat incalizrea in pardoseala de la Schluter Systems, am folosit aproape 300 kg de rasina, 350 m2 de ceramica, 400 m2 de rigips si nunumarate alte operatiuni.

Pentru a aduce acest spatiu in stadiul pe care il puteti vedea, am facut o investitie financiara de o dimensiune considerabila din acest domeniu si credem ca rezultatul este pe masura.

Daca aveti ocazia sa ne vizitati, veti descoperi ca pe langa gresie si faianta la noi mai puteti gasi o gama larga de produse Made in Italy, dintre care amintim: parchet stratificat, usi blindate, usi invisible, obiecte sanitare, robineti, mobiliere de baie, vase wc si bide, lavoare, profile pentru ceramica, sisteme de incalzire in paroseala, radiatoare de design, piatra naturala decorata si multe alte produse de design.

Asteptam si pararile si recenzile voastre!Interior Design -iDesign
Noul serviciu de design interior disponibil din luna Iulie 2017 la Showroom iDesign...
Usi L'Invisible
Conceptul de usi filo muro L'Invisible in exclusivitate la iDesign...
Echipa iDesign
Afla cine sta in spatele acestui website si a povestii iDesgin
read more ⟶
Leave a comment
You might also like