Pentru ca de cele mai multe ori, partile tehnice ale finisajelor au tendinta sa fie neglijate, in randurile ce urmeaza va facem o mica trecere in revista a producatorului nostru de Adezivi si produse pentru montajul finisajelor.

Cercol a luat nastere in anul 1977 in Sassuolo, practic inima sectorului mondial in domeniul gresiei si a faiantei. Odata cu evolutia placilor ceramice, in mod firesc si produsele adiacente folosite in punerea in opera a acestora a trebuit sa tina pasul iar Cercol se numara printre acele branduri care, desi mai putin cunoscut in Romania, in Italia are un nume care este asociat cu calitatea.

Dintre produsele care vi le punem la dispozitie va enumeram: Adezivi pentru gresie si faianta, adezivi pentru parchet mono si bicomponenti, amorse, hidroizolatii pentru baie si piscina si multe alte produse care fac parte din categoria aceasta.

Alegerea Sanitarelor
De multe ori este greu sa decidem ce forma a sanitarelor alegem si cum le adaptam sptiului nostru. Alfa mai multe in cele ce urmeaza: ...
Articol iDesign - Tile Magazine
Vizualizati aticolul despre iDesign in revista Tile Magazine...
Echipa iDesign
Afla cine sta in spatele acestui website si a povestii iDesgin
read more ⟶
Leave a comment
You might also like