In primul rand cand alegem obiectele sanitare pentru casa noastra, indiferent ca le cumparati dintr-un magazin DIY sau de la magazinele specializate, trebuie sa fim atent ca acestea sa aiba finisajul uniform. Un alt aspect important de care trebuie sa tinem cont este greutatea pieselor.

In functie de producator vom observa ca lavoarele sau vasele wc pot avea diferite grade de alb. Sanitarele de calitate vor fi tot timpul mai albe decat cele mai putin bune.

la vasul WC trebuie sa vedem cum se scurge apa in vas, daca scurgerea apei este circulara sau vine de laturile vasului este un lucru bun. De obicei vasele care au acest atribut au tendinta sa se murdareasca mai greu sau sa fie mai putin igienice. Ultimele generatii de vase WC au sistemul rimless, adica nu au acea margine care de obicei strange bacterii, astfel putem curata mai usor si mai igienic.


Designul este de asemenea foarte important. In ambientele minimaliste folosim mai multe unghiuri drepte sau cat mai fluide. Este tot timpul bine sa mentinem o armonie intre formele robinetilor, a vaselor wc si a lavoarelor.


Noi am ales dintre mai multe optiuni de producatori 3 furnizori care se completeaza ca gama unul pe celalalt si anume: SIMAS , HIDRA si ART Ceram.

Lastre Ceramice
Trendul placarilor ceramice cu placi de dimensiuni mari....
Adezivi - Cercol
Importanta folosirii adezivilor de calitate in aplicarea finisajelor...
Echipa iDesign
Afla cine sta in spatele acestui website si a povestii iDesgin
read more ⟶
Leave a comment
You might also like