Suntem siguri ca nu de putine ori ati observat fatade picurate, in care s-a infiltrat apa sau care chiar s-au umflat sau dare negre pe fatade.

La ce ne ajuta Profilul Picurator?

Profilul picurator ajuta sa impinga apa de pe balcoane sau terase in afara acestora astfel prevenind prelingerea apei pe fatada.

Pe langa faptul ca acest profil este foarte important, nu trebuie sa neglijam niciodata hidroizolatia de pe suprafetele care sunt supuse intemperiilor. In momentul in care lasam o suprafata netratata exista riscul ca acestea sa absoarba apa si in timpul iernilor sa se dilate si sa formeze fisuri care pun in pericol integritatea finisajului sau mai mult decat atat ne putem trezi ca apa se infiltreaza in peretii casei si ajungem sa ne luptam cu mucegaiul sau alte fenomeme mai grave.

Schluter Systems va ofera o gama larga de profile picuratoare cat si solutii de drenaj si impermeabilizare.Furnizori iDesign
Furnzorii iDesign sunt multi si variati, din motive tehnice nu ii putem pune pe toti pe websiteul nostru dar e bine sa stii cu ce te putem servi....
Lastre Ceramice
Trendul placarilor ceramice cu placi de dimensiuni mari....
Echipa iDesign
Afla cine sta in spatele acestui website si a povestii iDesgin
read more ⟶
Leave a comment