Gresie Mineral D Pirite 30x60

21 zile livrare
SKU
Gresie Mineral D Pirite 30x60

Detalii

Designul intalneste natura cu noua colectie de gresie si faianta Mineral D de la Italgraniti

Aceasta colectie duce inainte inovatia catre suprafete tehnice pentru arhitectura: inspiratia pietrei naturale aduce designul de bun gust, in acelasi timp oferind valoare si creativitate. Naturaletea gaseste o noua forma de exprimare care se manifesta, mai echilibrat, priin forta stilista si simplicitatea care poate imbraca o multitudine de contexte.

Materialele, culorile si dimensiunile au fost alese cu atentie pana la cel mai mic detaliu pentru a va oferi un produs cat mai complet.

Alte dimensiuni disponibile: 60x120, 45x90, 15x90, 60x60 si 60x60x2 cm pentru exterior

Disponibil si in varianta lucioasa- Mineral D Living

Disponibil si in varianta 30x60 pentru exterior.

Puteti cere preturi si pentru plinta, element de treapta, sau mozaic pe plasa.

Produsul se vinde per metru patrat . Pretul afisat este pretul unui metru patrat.

O cutie contine 8 piese care sunt 1,44 m2

Acest produs se vinde doar multiplu de 8 piese sau 1,44 m2.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata Colorata in masa

SUPRAFATA

Mata

MARGINI

Nerctificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, plaja piscina, hol, living, scari, podeste, birouri, hotel, restaurante, cafenele,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, modern,urban, minimalist, art deco, eccletic, country, southwestern, nordic,

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Mineral D Pirite 30x60
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.