ML02HAM Italgraniti
Gresie Metaline Corten Melt 20x160 cm
370,00 Lei / m2

Gresie Metaline Corten Melt 20x160 cm

Metaline Corten

  • Finisaj melt
  • Dimensiune 20x160
  • Tipologie: Gresie Portelanata
  • Acest produs este rezistent la atacuri chimice termice sau mecanice, facandu-l pretabil spatilor cu trafic intens, clinicilor medicale, sau zonelor expuse ciclului de inghet-dezghet.
  • Gresie rectificata
  • Produs prin tehnologie digitala de ultima generatie.
  • Fabricat 100% in Italia  
  • Se poate utiliza la placari orizontale, verticale sau pereti cortina. 
370,00 Lei / m2
In stoc furnizor
Metri patrati
Poti cumpara doar multiplu de 1.28
Comanda telefonic la
0799 958 360
Cumpara acum si ajunge la tine intre 10 si 15 zile
Află când intră în promoție
Detalii

Detalii

Metaline este un proiect inovator inspirat de suprafetele metalice. Acesta este implementat cu trei tehnologii avansate de productie: de la revolutionarele placi Mega cu incredibilul format de 160x320 cm, pana la suprafetele proiectate pentru exterior cu o grosime de 2 cm. Aceasta colectie exprima cinci efecte vibrante, prin care reda toata esenta materiei autentice, foarte utilizate in arhitectura contemporana. Metaline Mega este un program pentru suprafete de mari dimensiuni care extinde posibilitatile expresive ale arhitecturii contemporane. Italgraniti nu stabileste limite de utilizare: de la fatade exterioare la podele si pereti interni pana la suprapunere pe materiale preexistente. Mega este placa perfect plata care ofera proiectantilor un instrument care nu impune limite ci ofera o libertate expresiva care permite luxul de a realiza un proiect coordonat si impecabil. Metaline este cum arata: o gresie porțelanata inovatoare cu un design unic.

Melt are un farmec industrial si rafinat in acelasi timp, prin efecte de tridimensionalitate si oxidare de materie da energie si ritm mentinand o relatie echilibrata cu spatiul si arhitectura. Grosimea de 6 mm faciliteaza taierea si procesarea; aceasta caracteristica duce la o lista nelimitata de posibilitati: blaturi de lucru, blaturi baie si bucatarie, cadite de dus, mobilier, usi, mese etc.

Alte informatii

Alte informatii

Alte informatii
Dimensiune20x160 cm
FinisajMelt
Latime20 cm
Stil MontajDecalat la 1/3 (offset), Rost/Rost (Grid), Herringbone, Dublu Herringbone, Aleator (Random)
ColectieMetaline
Lungime160 cm
AplicabiltiatePardoseala (Floor), Perete (Wall)
ProducatorItalgraniti

Recenzii