Gresie Flow By Mutina

21 zile livrare
SKU
Gresie Flow By Mutina

Detalii

Mutina este un brand care face parte din categoria trendsetterilor la nivel international. Conceptul si creatia fiecarui produs duce gresia si faianta de la nivel de material de finisare la cel de obiecte de design interior.

Mutina este un proiect artistic care uneste tehnologia, experimentarea si cercetarea, pentru a crea materiale noi care imping granitele materialelor insisi si creaza un produs de inalta calitate.

Patricia Urquiola, Edward Barber and Jay Osgerby, Rodolfo Dordoni, Ronan and Erwan Bouroullec, Tokujin Yoshioka, Yael Mer and Shay Alkalay of Raw Edges, Inga Sempè and Konstantin Grcic sunt inima brandului Mutina. O echipa unita care impartaseste aceleasi pasiuni in munca lor: arta, designul de calitate, arhitectura, designul de produs si un mod de viata unic.


Gresie si faianta Flow By Mutina - In exclusivitate la iDesign by DS

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Flow By Mutina
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.