Gresie Cargo Havana Bay 15x90

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Cargo Havana Bay 15x90

Detalii

Aroma marii, scînduri fixate de vânt si erodate de salinitate -  Cargo by Imso. Cherestea obosita dupa ce a arat mii de mari si a acostat in mii de porturi... Suprafete care pastreaza doar amintirea culorilor originale si asupra carora trecerea timpului isi face ireversibil efectul, la fel ca si fata unui marinar care scaneaza orizontul la umbra ultimului soare.

Aceasta noua colectie de imitatie lemn este portelanata rezistenta la trafic intens disponibila si in varianta cu suprafata cu calitati anti-alunecare pentru exterior . Acest produs poate fi aplicat intr-o varietate foarte mare de spatii , de la showroomuri la cafenele si restaurante ajungand pana la bai si bucatarii , acest model de gresie ,impreuna cu o varietate de decor coordonate ca stil si feeling , va ofera ocazia sa creati ambiente deosebite . Facand parte din grupa acelor ceramice de mare efect , capacitatea de adapta acest material la spatiul dumneavoastra depinde doar de imaginatie.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata

SUPRAFATA

Mata si mata rugoasa pentru exterior

MARGINI

Nerectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, hol, living, birouri, dormitor, spatii comerciale, terase exterioare, soclu, restaurante, cafenele, spatii publice,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, funky, modern, industrial, modern rustic,ecotic, mediteranean,tropical,zen,colonial

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura m2

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Cargo Havana Bay 15x90