Gresie Cargo Havana Bay 15x90

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Cargo Havana Bay 15x90

Detalii

Aroma marii, scînduri fixate de vânt si erodate de salinitate -  Cargo by Imso. Cherestea obosita dupa ce a arat mii de mari si a acostat in mii de porturi... Suprafete care pastreaza doar amintirea culorilor originale si asupra carora trecerea timpului isi face ireversibil efectul, la fel ca si fata unui marinar care scaneaza orizontul la umbra ultimului soare.

Aceasta noua colectie de imitatie lemn este portelanata rezistenta la trafic intens disponibila si in varianta cu suprafata cu calitati anti-alunecare pentru exterior . Acest produs poate fi aplicat intr-o varietate foarte mare de spatii , de la showroomuri la cafenele si restaurante ajungand pana la bai si bucatarii , acest model de gresie ,impreuna cu o varietate de decor coordonate ca stil si feeling , va ofera ocazia sa creati ambiente deosebite . Facand parte din grupa acelor ceramice de mare efect , capacitatea de adapta acest material la spatiul dumneavoastra depinde doar de imaginatie.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata

SUPRAFATA

Mata si mata rugoasa pentru exterior

MARGINI

Nerectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, hol, living, birouri, dormitor, spatii comerciale, terase exterioare, soclu, restaurante, cafenele, spatii publice,

DISPONIBIL ONLINE

Da

APLICATII

Pardoseala si perete

STIL PRODUS

contemporan, funky, modern, industrial, modern rustic,ecotic, mediteranean,tropical,zen,colonial

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura m2

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Cargo Havana Bay 15x90
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.