Gresie Aspen Natural 15x90

Opțiuni
21 zile livrare
SKU
Gresie Aspen Natural 15x90

Detalii

Cu aceasta noua colectie de gresie portelanata imitatie lemn, Ceramica Sant Agostino urmareste calatoria sa prin gama de ceramice cu efect de lemn, oferind o noua expresivitate conceptului. Urmarind linia gamelor S.Wood si Nature, rezulstateul pe care fabrica a reusit sa il aiba cu Aspen este acela de a fi fidel materialului natural, dezvoltand vene complexe si patternuri ale unui lemn in stil country, transpus in lumea ceramicii.

Suprafetele din aceasta colectie, create folosind Tehnologia Digitala, combina tonuri diferite cu ample efecte grafice, imbinate pentru a da viata unei gresii foarte placute vizual.


TIPOLOGIE

Gresie Portelanata si colorata in masa

SUPRAFATA

Mata

MARGINI

Rectificat

SPATIU PLACARE

Bucatarie, baie, living, spatii comerciale, cafenele, restaurant, hotel, sali evenimente, exterior,

DISPONIBIL ONLINE

Da

DISPONIBIL IN SHOWROOM

DA

APLICATII

Pardoseli si pereti interiori si exteriori

STIL PRODUS

contemporan, modern,urban, minimalist, country, southwestern, nordic,

Alte informatii

Alte informatii
Culoare N/A
Unitate masura N/A

Related Posts

No Related Posts


Recenzii
Scrie si tu o recenzie
Acum recenzezi:Gresie Aspen Natural 15x90
In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.