Despre iTiles & iDesign

Fondata în 2005 în jurul unei pasiuni pentru amenajarile de calitate firma noastra a inceput sa isi faca simtita prezenta in piata prin oferirea materialelor juste intr-o piata care avea mare nevoie de un concept si o echipa care sa ofere alternative si asistenta corecta in alegerea produselor, de înaltă calitate și a materialelor din piatra naturala sau din ceramica portelanata inclusiv sticlă,granit si piatra naturala.iTiles by DS a căutat să creeze acasă moda într-o industrie de constructii care avea si are nevoie in continuare de o schimbare de mentalitate.

iTiles by DS a căutat  sa va ofere produsele de ultima moda la un click distanta.

iTiles by DS este magazinul online al showroomului iDesign by DS. Ne puteti gasi intr-o ambianta placuta dar in acelasi timp unica si cu o echipa mereu pregatita sa va intampine si sa va consilieze. Astăzi, vom continua sa va livram acea viziune de care aveti nevoie pentru ca acasă sa fie in pas cu moda, creand inspiratie si frumusete în spații interioare și exterioare. Prin cei peste showroomul nostru cat si online, aducem colectii exclusive de gresie si faianta pliabile pentru fiecare profil si stil.

iTilies by DS oferă un serviciu esential pentru o experiență personalizată pe toată durata de dezvoltare a unui proiect. Tot timpul puteti sa va bazati pe echipa noastra care cunoaste mai mult de 4.000 de produse, inclusiv selecții de culoare, coordonarea cu alte piese de finisaj, sau aplicații adecvate.

SC DS Ceramica SRL

RO17895083

J12/3087/24.08.05

Sediu social - N. Titulescu, Nr. 113, Sc 2 Ap. 12

Showroom iDesign by DS - Str Calarasi nr. 1

Cluj-Napoca, jud. CLUJ

Tel : (0040) 799 958 360 - Melania Brudan

In magazinul online iTiles, va punem la dispozitie placi ceramice de o inalta calitate italiana atat pentru pardosea cat si pentru perete dintr-o gama foarte variata. Ce trebuie sa aveti in vedere la alegerea gresiei si faiantei? Culoarea, textura, materialul si stilul care va doriti sa il adoptati. Ceramica portelanata este o alegere des intalnita, in detrimentul produselor din piatra naturala sau mozaic din sticla, datorita pretului mai mic. Inca un aspect foarte important este si dimensiunea placilor de gresie si faianta, care este necesara a fi in concordanta cu spatiul dumneavoastra. Placile mari se potrivesc mult mai bine bailor spatioase, zonelor largi sau incaperilor open-space mai ales daca placile au un design repetitiv. Placile negre sau inchise la culoare de gresie si faianta au tendinta sa fie mai potrivite pentru bucatarie, datorita rezistentei la patare, iar ca aspect si design gresia in nuante intunecate se potriveste de minune cu o mobila in culori mai deschise sau cu aparatele electrocasnice. O alta alegere care v-ar putea incanta este mozaicul din sticla si/sau metal sau o gresie imitatie de lemn. Cu privire la livrarea produselor noastre, trimitem in siguranta oriunde in tara si va asiguram ca orice comanda de gresie,faianta, mozaic, obiecte sanitare sau robineti va fi abordata cu o atitudine prietenoasa si profesionista. Echipa noastra intelege importanta produselor si serviciilor de calitate si ne angajam sa va oferim cele mai bune conditii pentru alegerea produselor pentru spatiul mult visat.