Despre iTiles & iDesign

Fondata în 2005 în jurul unei pasiuni pentru amenajarile de calitate firma noastra a inceput sa isi faca simtita prezenta in piata prin oferirea materialelor juste intr-o piata care avea mare nevoie de un concept si o echipa care sa ofere alternative si asistenta corecta in alegerea produselor, de înaltă calitate și a materialelor din piatra naturala sau din ceramica portelanata inclusiv sticlă,granit si piatra naturala.iTiles by DS a căutat să creeze acasă moda într-o industrie de constructii care avea si are nevoie in continuare de o schimbare de mentalitate.

iTiles by DS a căutat  sa va ofere produsele de ultima moda la un click distanta.

iTiles by DS este magazinul online al showroomului iDesign by DS. Ne puteti gasi intr-o ambianta placuta dar in acelasi timp unica si cu o echipa mereu pregatita sa va intampine si sa va consilieze. Astăzi, vom continua sa va livram acea viziune de care aveti nevoie pentru ca acasă sa fie in pas cu moda, creand inspiratie si frumusete în spații interioare și exterioare. Prin cei peste showroomul nostru cat si online, aducem colectii exclusive de gresie si faianta pliabile pentru fiecare profil si stil.

iTilies by DS oferă un serviciu esential pentru o experiență personalizată pe toată durata de dezvoltare a unui proiect. Tot timpul puteti sa va bazati pe echipa noastra care cunoaste mai mult de 4.000 de produse, inclusiv selecții de culoare, coordonarea cu alte piese de finisaj, sau aplicații adecvate.

SC DS Ceramica SRL

RO17895083

J12/3087/24.08.05

Sediu social - Borhanciului nr 64

Showroom iDesign by DS - Str Borhanciului nr 64

Cluj-Napoca, jud. CLUJ

Tel : (0040) 799 958 360 - Melania Brudan